Ilie Năstase: «Brigitte Sfăt are un temperament foarte puternic și de aceea suntem împreună»

Ultima actualizare:

    Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt

În urmă cu o lună au ieșit la iveală amănunte despre relația de cuplu dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfăt.  Potrivit declarațiilor foştilor angajaţi şi colaboratori ai Clubul Sportiv Voinţa, fostul mare tenismen este pus, mai tot timpul, în situaţii jenante de către logodnica sa.

Despre certurile pe care le are cu iubita lui Ilie Năstase a recunoscut că, asemenea oricărui cuplu, există certuri mai mici sau mai mari. Cu toate acestea, fostul tenismen susține că nu sunt din cauza neînțelegerii, ci mai degrabă din cauza temperamentului similar pe care îl au amândoi.

"In fiecare cuplu exista cate o cearta, mai mica sau mai mare. Nu are treaba neintelegerea, aici este vorba despre temperament, pentru ca amandoi avem acelasi temperament. Dar nu sunt discutii serioase. Ea are un temperament foarte puternic si probabil de aceea suntem impreuna. Trebuie sa stau langa cineva care sa ma "trezeasca" din cand in cand", a declarat Ilie Năstase la emisiunea Show time de la Antena 2.

Întrebat dacă se mai iubesc, Năstase a mărturisit: "Eu cred ca da. De aceea suntem si impreuna, pentru ca daca nu era iubire nu era nici impacare."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net