Ilie Năstase: «Îi fac omletă iubitei mele dimineaţa»


    Ilie Năstase și  Brigitte Sfăt, seară  romantică la Paris
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, seară romantică la Paris

Atent şi galant, Ilie Năstase face tot ce-i stă în putinţă să o răsfeţe pe Brigitte Sfăt, iubita sa. Click! a aflat amănunte picante din viaţa lor de cuplu. După fiecare noapte de amor, Ilie este responsabil cu micul-dejun.

Scandalurile dintre Brigitte Sfăt şi soţul ei, Ovidiu Torj, cel cu care se află în plin proces de divorţ, nu l-au afectat pe Ilie Năstase. Fostul jucător de tenis e îndrăgostit lulea de frumoasa brunetă, căreia i-a pus lumea la picioare.

Năstase a dus-o pe Brigitte la Paris ca s-o scoată din depresie

Ilie Năstase: «Nu cred că mama lui Brigitte l-a bătut pe Torj»

Ovidiu Torj:«Soacra m-a bătut în faţa angajaţilor !»

Mama iubitei lui Ilie Năstase:«Soţul Brigittei mă terorizează noaptea cu telefoanele»

Iubita lui Năstase se teme că pierde fetiţa

În afară de excursiile în străinătate, Năstase o răsfaţă pe Brigitte şi cu micul-dejun, la pat: "Eu nu prea gătesc, dar dimineaţa mai fac omletă. Brigitte, în schimb, ştie să gătească extraordinar după reţete italieneşti", a povestit Ilie, pentru prima ediţie a emisiunii "Drept la ţintă", ce se va difuza azi, la Kanal D.

Surprinzător, deşi au multe lucruri în comun, Năstase nu i-a insuflat lui Brigitte pasiunea lui pentru tenis. Cu toate acestea, el nu pare dispus să o iniţieze pe iubita sa în acest sport, nu de alta, dar nu are talent pedagogic: „Eu sunt un bun jucător de tenis, dar nu pot să fiu antrenor. Eu nu pot învăţa pe nimeni să joace tenis, căci nu am acest talent pedagogic. Dacă Brigitte îşi va dori să înveţe să joace tenis, îi voi aduce cel mai bun antrenor din lume, dacă este nevoie", a mai povestit Ilie. Brigitte are toate şansele ca azi să redevină femeie liberă, căci are loc un nou termen, în procesul de divorţ.

Mădălin Ionescu este «naşul» lor

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu sunt "naşii" cuplului Brigitte Sfăt-Ilie Năstase, căci ei le-au făcut cunoştinţă în primăvară, la fosta emisiune pe care Mădălin a prezentat-o la Antena 1.

În semn de recunoştinţă, Năstase a acceptat să vorbească în premieră despre relaţia cu frumoasa timişoreancă, la prima ediţie a emisiunii "Drept la ţintă", difuzată azi la Kanal D, începând cu ora 16.45.

Ilie Năstase: Ungurii au voie să spună orice, iar nouă trebuie să ne fie frică?

Năstase,

slobod la gură despre ţigani şi unguri. Uite ce are de zis!

Ilie

Năstase, acuzat de instigare la ură rasială

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
foto sex jpeg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan reghecampf png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Mesaje de Sfântul Nicolae, colaj Pixabay/Click
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg
Cadouri de Moș Nicolae 2022