Imagine violentă de la Occupay Wall Street: o tânără primeşte un jet de spray cu piper direct în gură VIDEO

22 noiembrie 2011

Elizabeth Nichols, o tânără de 20 de ani din Portland, protesta alături de alţi studenţi când a primit de la un poliţist o lovitură de baston în coaste. Revoltată, fata a început să ţipe în mijlocul mulţimii că a fost maltratată. Exact în acel moment, o poliţistă i-a aruncat un jet de spray cu piper direct în faţă.

Totul a fost imortalizat întâmplător de un fotograf, Randy L. Rasmussen, care a realizat că a surprins scena abia când a descărcat pozele în calculator.

Cu ochii închişi şi părul ondulat desprins, tânăra, aflată în faţa grupului de protestatari, suportă cu stoicism "atacul". Curajul, dar şi violenţa scenei i-au impresionat pe mii de internauţi. Au fost create pagini speciale pe reţelele de socializare, iar poza s-a transformat într-un viral peste noapte.

"Am simţit dintr-o dată că faţa, urechile şi mâinile îmi iau foc", a spus tânăra ulterior jurnaliştilor.

Elizabeth a mărturisit că nu se aştepta să fie atacată în acest fel, mai ales că nu primit niciun avertisment în prealabil şi a fost, pur şi simplu, împinsă în "barajul" de poliţişti de mulţime. Pentru că avea gura deschisă în momentul când a fost atacată, Elizabeth spune că s-a simţit foarte rău şi a făcut indigestie.

kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
2vancea botez jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg