Imagini de arhivă cu Ion Dolănescu şi Nadia Comăneci! Uite cum arătau pe vremea când se iubeau!

Ultima actualizare:
Ion Dolanescu Nadia Comaneci
Ion Dolanescu Nadia Comaneci

Povestea de dragoste dintre Ion Dolănescu şi Nadia Comăneci a făcut înconjurul ţării la vremea respectivă, dar nu numai!

Nadia Comăneci este una dintre femeile pe care Ion Dolănescu le-a adorat. Cei doi s-au iubit cu foc în anii tinereţii şi, conform apropiaţilor, au fost la un pas de căsătorie.Zeiţa de la Montreal era nelipsită de la petrecerile, care se ţineau lanţ în casa lui Ion Dolănescu. De altfel, se spune că Nadia a fugit peste Ocean din casa regretatului rapsod. Povestea lor de iubire a fost de notorietate în anii '80.

Se mai spune că au fost momente, când cei doi voiau să se rupă de agitaţia Capitalei şi se ascundeau departe de ochii curioşilor. Astfel, ei mai dădeau câte o fugă la un fin de-al interpretului de muzică populară, care locuia lângă Focşani, cunoscut drept „Finul de la Garoafa". Iată câteva imagini de colecţie cu Ion Dolănescu şi apreciata gimnastă de renume mondială, pe vremea când formau un cuplu!


    Ion Dolanescu Nadia Comaneci
Ion Dolanescu Nadia Comaneci
image
image
image
image
image
image
targ Piata Constitutiei jpg 6 jpg
Chereches Germania png
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg
albert nbn instagram jpg
Cine se ascunde in spatele lui Mihai Enat batranul tik toker din Romania  Videoclipurile „familiei au strans milioane de vizualizari jpg
intrebare pixabay jpg
articol2 jpg