Imagini de arhivă cu Ion Dolănescu şi Nadia Comăneci! Uite cum arătau pe vremea când se iubeau!

Ion Dolanescu Nadia Comaneci
Ion Dolanescu Nadia Comaneci

Povestea de dragoste dintre Ion Dolănescu şi Nadia Comăneci a făcut înconjurul ţării la vremea respectivă, dar nu numai!

Nadia Comăneci este una dintre femeile pe care Ion Dolănescu le-a adorat. Cei doi s-au iubit cu foc în anii tinereţii şi, conform apropiaţilor, au fost la un pas de căsătorie.Zeiţa de la Montreal era nelipsită de la petrecerile, care se ţineau lanţ în casa lui Ion Dolănescu. De altfel, se spune că Nadia a fugit peste Ocean din casa regretatului rapsod. Povestea lor de iubire a fost de notorietate în anii '80.

Se mai spune că au fost momente, când cei doi voiau să se rupă de agitaţia Capitalei şi se ascundeau departe de ochii curioşilor. Astfel, ei mai dădeau câte o fugă la un fin de-al interpretului de muzică populară, care locuia lângă Focşani, cunoscut drept „Finul de la Garoafa". Iată câteva imagini de colecţie cu Ion Dolănescu şi apreciata gimnastă de renume mondială, pe vremea când formau un cuplu!


    Ion Dolanescu Nadia Comaneci
Ion Dolanescu Nadia Comaneci
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg