Imagini emoţionante în urma referendumului din Catalonia! Poliţiştii care au făcut scut uman au izbucnit în plâns


    Poliţiştii care au făcut scut uman au izbucnit în plânsFoto: Captură video
Poliţiştii care au făcut scut uman au izbucnit în plânsFoto: Captură video

Referendumul catalan a lăsat în urmă exprimarea dorinţei cetăţenilor de a obţine independenţa statului lor faţă de Spania şi un şir de proteste, ca urmare a acţiunilor violente ale poliţiei spaniole. Poliţiştii au încercat să împiedice votanţii să ajungă la urne şi au apelat la forţă pentru a-i opri din drum, i-au trântit pe jos şi i-au împuşcat cu pistoale care aveau gloanţe de cauciuc.

Potrivit declaraţiilor oficiale, peste 460 de oameni au fost răniiţi în timpul altercaţiei dintre cetăţenii catalani şi oamenii de poliţie spanioli. Marorii au declarat că poliţiştii îi trânteau la pământ pe oamenii care încercau să intre în secţia de vor.Conform independent.co.uk, membrii Mossos d’Esquadra, poliţia locală autonomă a Cataloniei, a primit sarcina de a proteja civilii de potenţialele violenţe. O filmare din oraşelul Vielha înfăţişează oamenii cântând şi scandând în spatele unui şir de poliţişti. Doi dintre aceştia sunt curpinşi de emoţia şi de intensitatea momentului şi nu îşi pot stăpâni lacrimile. Unul dintre ei îşi sterge, discret, o lacrimă, în timp ce altul îşi ascunde faţa în pumni pentru a plânge din cauza nedreptăţii căreia sunt supuşi concetăţenii săi.

Necesitatea unui referendum asupra independenţei Cataloniei a devenit din ce în ce mai puternică pe măsură ce regiunea a început să se refacă după ieşirea dintr-o recesiune aspră, care a afectat populaţia în ultimii cinci ani.  Catalonia s-a revoltat în nenumărate rânduri şi a protestat pentru a obţine independenţa, dar încercările sale succesive au fost întodeauna blocate.

Aici puteţi vedea imaginile cu poliţiştii emoţionaţi

cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub claudia pavel cream png
horoscop jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
roxana hulpe colaj jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg