Îmblânzitoare de şerpi la doar trei ani

Ultima actualizare:

Murray, un şarpe lung de 3,75 metri, este aproape de patru ori mai mare decât Haileigh. Dar asta n-o împiedică pe fata de trei ani să-l ridice pentru a-l lua în braţe.

Haileigh l-a dus chiar la grădiniţa unde învaţă pentru a le povesti colegilor despre el. „Nu mi-e frică deloc de Murray, este foarte prietenos", spune Haileigh. „Uneori trebuie să mă chinuiesc să-l ridic ca să-l iau de pe ciment, dar e un pic cam greu pentru mine."

Tatăl vitreg al fetei, Brendan McGuire, îl are pe Murray, acum în vârstă de 10 ani, de pe vremea când era în liceu şi spune că pitonul este atât de docil încât este incapabil să muşte pe cineva. Familia şi animalul lor de casă locuiesc în Maryborough, Australia.

Şarpele are lipici la copii

„Copiii se ataşează de Murray. După ce le spun că este un animal de casă, nu se mai satură de el", povesteşte McGuire.

Şi mama fetiţei, Leaha, a ajuns să îndrăgească şarpele şi-l ajută pe Brendan să-l hrănească şi să-i cureţe acvariul în care stă.

Pitonii din specia lui Murray trăiesc în Australia, Indonezia şi Noua Guinee, în tot felul de habitate, de la păduri tropicale până la curţile oamenilor. Mănâncă mamifere mici, rozătoare, dar şi reptile, păsări şi broaşte. Cel mai mare şarpe înregistrat în această specie avea peste 4,2 metri lungime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net