În Bulgaria, Dan Bittman ar fi trebuit să se distreze la schi

image
Nu se ┼čtie c├ónd vor reveni pe scen─â (FOTOGRAFII: SORIN PUIU)

Au pierdut bani din cauz─â c─â n-au mai c├óntat, dar asta nu le-a t─âiat cheful de vacan┼ú─â. Dan Bittman ┼či colegii s─âi din trupa Holograf au petrecut fiecare, la ├«nceputul anului, departe de Bucure┼čti.

Din cauza interven┼úiei la g├ót pe care Dan Bittman a suferit-o la ├«nceputul lunii octombrie ├«n Viena, trupa Holograf ┼či-a suspendat activitatea p├ón─â ├«n februarie. Ini┼úial.

image
Nu se ┼čtie c├ónd vor reveni pe scen─â (FOTOGRAFII: SORIN PUIU)

Apoi, revenirea lor a fost am├ónat─â ├«nc─â o dat─â, pentru vara acestui an. C├ónd au v─âzut c─â solistul nu este ref─âcut ┼či nu ar fi putut s─â ias─â pe scen─â cu o voce r─âgu┼čit─â, membrii forma┼úiei au revenit la sf├ór┼čitul anului trecut asupra deciziei, anun┼ú├ónd c─â fanii lor mai au de a┼čteptat, dar nu au anun┼úat p├ón─â c├ónd, cu exactitate, pentru a nu da speran┼úe de┼čarte admiratorilor.

Doar c├ónd ┼či-a v─âzut b─âiatul,Dan Bittman s-a mai ├«nseninat la fa┼ú─â.├Än rest, e mai mereu sup─ârat, semn c─â ├«nc─â ├«l afecteaz─â problemele de s─ân─âtate

image
Nu se ┼čtie c├ónd vor reveni pe scen─â (FOTOGRAFII: SORIN PUIU)

C├ót timp au lipsit de pe scen─â, "holografii" au pierdut 15.000 de euro. Ace┼čti bani fuseser─â deja investi┼úi ├«n promovarea concertului ÔÇ×C├ót de departe", programat anul trecut la 22-23 octombrie la Sala Palatului. La aceast─â sum─â se adaug─â ┼či altele, pe care Dan Bittman ┼či colegii s─âi le-ar fi putut c├ó┼čtiga ├«n perioada S─ârb─âtorilor, dar nu numai.

Membrii forma┼úiei nu duc, ├«ns─â, grija zilei de m├óine. Fiecare are o afacere privat─â. Basistul Mugurel Vrabete e membru UCMR-ADA ┼či CREDIDAM, dar a fost pus ┼či director de promovare la Transilvania Jazz Festival. Cl─âparul Tino Furtun─â are o cas─â de produc┼úie ┼či postproduc┼úie publicitar─â. Chitaristul Edi Petro┼čel ┼či cei doi fra┼úi ai lui de┼úin pensiunea ÔÇ×Stuf ├«n puf" din Delta Dun─ârii, precum ┼či o firm─â care se ocup─â cu importul ┼či distribu┼úia de aparatur─â medical─â. Chitaristul Romeo Dediu ┼či so┼úia lui organizeaz─â evenimente.

┼×i pentru c─â anul acesta nu au mai fost at├ót de ocupa┼úi cu concertele, cei cinci muzicieni au avut parte de vacan┼úe prelungite.

Liderul forma┼úiei ┼či-a dus iubita, Liliana, ┼či pe cei trei copii ai lor, Alexandru, Patrick ┼či Marc Nicolas, ├«n cea mai modern─â sta┼úiune de schi din sud-estul Europei, Bansko (Bulgaria). Dar, la ├«ntoarcere, tot afectat de problemele de s─ân─âtate este. Solistul a fost surprins de fotoreporterii Click! prin ora┼č ┼či doar ├«n prezen┼úa unuia dintre b─âie┼úii s─âi a schi┼úat un z├ómbet. ├Än restul timpului, Bittman e mereu ab─âtut, ap─âsat de g├ónduri.

image
Nu se ┼čtie c├ónd vor reveni pe scen─â (FOTOGRAFII: SORIN PUIU)

Edi Petro┼čel a fost al─âturi de Tino Furtun─â ├«n Austria. ÔÇ×Am avut parte de peisaje mirifice, pe care le-am ┼či imortalizat cu aparatul de fotografiat. M-am re├«ntors ├«n ┼úar─â cu bateriile ├«nc─ârcate", ne-a povestit tobo┼čarul trupei Holograf, care a petrecut al─âturi de familia sa, de colegul s─âu, dar ┼či de o ga┼čc─â numeroas─â de prieteni. 

├Än perioada 10-14 ianuarie, Mugurel Vrabete ┼či so┼úia lui, Maria Z─ârnescu, au fost ├«n Ungaria. ÔÇ×Am fost la Budapesta, ├«ntr-o mic─â excursie cultural─â. ├Än ultimii zece ani am fost de mai multe ori ├«n acest ora┼č plin de surprize. Pe l├óng─â muzee ┼či edificii, am mai vizitat dou─â pe┼čteri ┼či trei mari b─âi termale: Gellert, Kiraly ┼či Szechenyi. Alt─â destina┼úie obligatorie pentru noi a fost Teatrul de Operet─â, cel mai performant al genului, at├ót ├«n tradi┼úie, c├ót ┼či ├«n inova┼úie. Acolo, ├«n pauze, se bea, obligatoriu, ┼čampanie", ne-a spus basistul trupei, Mugurel Vrabete.

image
Edi Petro┼čel, la schi ├«n Austria

Tot la ├«nceput de an, Tino Furtun─â a fugit ├«n Austria. ÔÇ×Timp de zece zile, ├«mpreun─â cu so┼úia mea, Izabela, ┼či cu fiica noastr─â, Alexandra, dar ┼či cu un grup de 17 prieteni, am avut parte de o vacan┼ú─â frumoas─â la Solden, ├«n Austria. Este un loc de extraordinar pentru schiat. Ne-am cazat la hotel Tyrol, am schiat, am vizitat Muzeul Swarovski, de unde am luat suveniruri pentru cei dragi. Cea mai rea parte din toat─â aceast─â vacan┼ú─â a fost s─â m─ân├ónc cinci feluri de m├óncare la cin─â, iar acum sunt obligat s─â fac flot─âri ┼či ├«ntr-un deget ca s─â scap de kilogramele ad─âugate", ne-a mai spus cl─âparul Tino Furtun─â. 

simeon stalpnicul png
Nu se ┼čtie c├ónd vor reveni pe scen─â (FOTOGRAFII: SORIN PUIU)

Chitaristul Romeo Dediu a ales s─â schieze ├«n ┼úar─â. ├Ämpreun─â cu so┼úia sa, Claudia, ┼či cu fiul lor, Alex, Dediu a petrecut c├óteva zile la Predeal ┼či ├«n Poiana Bra┼čov. ÔÇ×La ├«nceput de an, nu am vrut s─â ne dep─ârt─âm prea mult de cas─â, a┼ča c─â ne-am relaxat la munte, la schi, cu c├ó┼úiva prieteni foarte buni", ne-a spus Claudia Dediu.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg