În ce hal a ajuns fiul lui Pierce Brosnan! Dependența de droguri i-a pus capac

image
Christopher arată complet dezorientat şi poartă trei perechi de ochelariFoto: profimedia

De ani buni a fost abandonat de celebrul tată! Christopher Brosnan, fiul adoptiv al lui Pierce Brosnan, a ajuns în ultimul hal din cauza dependenţei de droguri. De aceea, starul s-a îndepărtat de el.

Actorul Pierce Brosnan (66 de ani) nu mai vrea să ştie nimic de Christopher Brosnan (46 de ani), din 2008. Asta fiindcă fiul înfiat a luat-o rău pe droguri. Christopher a fost văzut recent hoinărind prin Londra, ca un boschetar. În iunie, a fost dat afară din casă pentru că nu a mai putut plăti chiria. Trăieşte de azi pe mâine pe străzi. Paparazzi l-au surprins în cartierul Notting Hill, complet dezorientat şi purtând 3 perechi de ochelari. Pe mâini era plin de înţepături de la heroină. Dependenţa de droguri i-a distrus viaţa. Înainte de a deveni dependent de stupefiante, celebrul lui tată a avut mare grijă să-l vadă fericit.

image
Pe mâini e plin de înţepături de la heroină

Datorită lui Pierce Brosnan, Christopher a fost angajat ca asistent de regie la filmele acestuia, “007 şi Imperiul Zilei de Mâine”, din 1997, şi “Lumea nu e de ajuns”, din 1999. Însă, după ce a devenit dependent de heroină şi cocaină, a făcut puşcărie timp de trei luni pentru conducere în stare de ebrietate şi a fost arestat pentru furt, starul nu a mai vrut să-l ajute cu nimic. Chiar dacă are o avere de 100 de milioane de dolari, Pierce nu a rămas impresionat că fiul rătăcit a ajuns pe drumuri. Christopher Brosnan este fiul Cassandrei Harris, prima soţie a lui Pierce Brosnan, care a fost răpusă de un cancer ovarian, în 1991, la vârsta de numai 43 de ani. El e rezultat din căsnicia Cassandrei Harris cu Dermot Harris, care a durat între 1970-1978, ca şi sora lui, Charlotte, şi fratele său, Sean, astăzi un actor de 36 de ani. 

image
Charlotte, Pierce, Sean şi Christopher, în vremurile bune

Pierce s-a însurat cu Cassandra în 1980 şi i-a adoptat pe Chris, Sean şi pe Charlotte, când tatăl lor, Dermot Harris, a murit, în 1986. Charlotte a fost foarte apropiată de tatăl adoptiv, care a susţinut-o mereu financiar. Ea a murit în 2013, la numai 41 de ani, răpusă de cancer ovarian, ca şi mama ei. Pierce a fost distrus de această nenorocire. El şi-a refăcut viaţa în 2001, când s-a căsătorit cu jurnalista Keely Shaye Smith, de 55 de ani. Pierce şi Keely au împreună doi copii, Dylan, de 22 de ani, şi Paris, de 18 ani.

Fiul lui Nicolas Cage a fost dependent de droguri şi alcool

image

Weston Cage, de 28 de ani, este fiul rebel al actorului Nicolas Cage (55 de ani) şi al actriţei Christina Fulton. Tânărul, care este rocker metalist, a fost dependent de droguri şi alcool. El a fost însurat cu Danielle, de origine română, care i-a dăruit doi copii, Lucian, de 5 ani, şi Sorin, de 3 ani. Nicolas Cage le plăteşte pensia alimentară, fiindcă Weston nu are nici o sursă de venit.

Fiul lui Michael Douglas, 7 ani de puşcărie pentru droguri

image
Foto: profimedia

Cameron Douglas (40 de ani) (foto), fiul actorului Michael Douglas (75 de ani), din prima căsnicie, cu Diandra Luker, a avut de asemenea mari probleme cu drogurile. A fost arestat în 2009 pentru posesie de amfetamină. În 2011, a fost prins cu heroină în puşcărie. În 2013, a fost depistat iar drogat în celulă. Abia în 2016 a fost eliberat, iar celebrul tată l-a iertat după ce s-a îndreptat.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Vladimir Putin FOTO Getty Images jpg
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna