În ce hal arată picioarele Biancăi după «Dansez» - FOTO


    Biancare are picioarele distruse
Biancare are picioarele distruse

Bianca Drăguşanu a fost printre cele mai slabe vedete participante la «Dansez pentru tine» şi mulţi au bănuit-o că nici măcar nu şi-a dat prea tare silinţa să îi împlinească visul partenerului ei, Carol.

Însă ultimele imagini cu cei doi la antrenamente dovedesc contrariul. În timp ce în ring străluceşte, ajutată de machiaj, la sesiunile de repetiţii se vede în ce hal a ajuns Bianca în încercarea de a-l ajuta pe Carol.

Uite cum arată acum picioarele Biancăi:

simeon stalpnicul png

S-a certat rău cu partenerul ei

Bianca Drăguşanu s-a remarcat în această ultimă ediţie prin certurile repetate pe care le-a avut atât cu antrenorul ei, cât şi cu partenerul ei. Biancăi i s-a reproşat că nu se antrenează suficient şi că nu ascultă indicaţiile antrenorului, în timp ce vedeta a susţinut că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l ajuta pe Carol.

"Eu fac cât pot. Se vede pe mine. Îmi scot un ficat, un plămân şi îi dau mamei tale ca să se vindece să vezi ca sunt un om bun. Eu arat aşa şi am dat cu spatele şi coloana de pământ pentru tine şi mama ta. Tu trăieşti cu impresia că eşti singurul om din lumea asta care are probleme."

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg