În numele tradiţiei, Valentina Ionescu nu dă bani colindătorilor

Din acest motiv, ea şi-a răsplătit colindătorii cu bucate precum covrigi sau cozonaci, renunţând să le dea bani, aşa cum se procedează în majoritatea zonelor din ţară.

"Anul acesta am primit peste 100 de colindători. În satul părinţilor mei nu se dau bani colindătorilor, ci cozonaci, bomboane, prăjituri, nuci sau covrigi. Am pregătit în jur de 200 de covrigi şi am copt 50 de cozonaci numai pentru această seară. Aşa cere tradiţia şi îmi face plăcere să o respect", a spus cântăreaţa pentru ADPM.

Printre tradiţiile pe care le respectă cu sfinţenie, Valentina pune la loc de cinste împodobirea bradului de Crăciun. Operaţiunea are loc doar în Ajun, iar pentru ornare se folosesc podoabe care de care mai preţioase.

"De-a lungul timpului am adunat peste 100 de globuri de Crăciun, iar unele dintre ele sunt de-a dreptul deosebite, primite moştenire de la bunica mea. Unele sunt pictate manual şi au peste 70 de ani vechime. Mă port cu ele ca nişte bijuterii de mare valoare. Îmi plac lucrurile vechi pentru că atunci când le atingi parcă spun o poveste", a mai spus interpreta.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
vladimir putin shutterstock
aaneiungaria Sursapolitianeamt(1) jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg