În Vaslui, apa a ajuns până la parbrizul maşinilor din cauza ploii torenţiale

Canalizarea nu a mai făcut faţă, iar traficul rutier s-a desfăşurat cu mare dificultate. Ca de fiecare dată, cele mai afectate străzi ale oraşului au fost cele din zona Crucea Gării, zona Cinema Independenţa, zona „Cartier" şi în suburbiile Moara Grecilor şi Gura Bustei.

Pe unele străzi apa ajungea până sub parbrizurile maşinilor. Oamenii care au plecat la serviciu şi au fost surprinşi de ploaie s-au adăpostit sub acoperişurile unor instituţii, magazine sau în scările blocurilor. Cantitatea de apă a depăşit 40 de litri pe metrul pătrat.

„A fost o furtună puternică ce a început în jurul orei 07:30. S-au inundat mai multe străzi, din cauza canalizării care nu a mai făcut faţă, dar alte evenimente neplăcute nu s-au înregistrat. Până la această oră (n.r ora 09:30) nu ne-a solicitat nimeni ajutorul. Avertizăm, totuşi, populaţia că există o atenţionare meteorologică de ploi însemnate semnificativ şi intensificări ale vântului ce va dura până în această seară la ora 21:00", ne-a declarat plutonierul Marian Ababei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Vaslui.

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO