Incendiu uriaș în Cluj Napoca. Un depozit arde între două blocuri. VIDEO

Ultima actualizare:

Incendiul a izbucnit joi dimineață la o hală de pe Calea Baciului din Cluj-Napoca, situată între două blocuri de locuințe. Degajările uriaşe de fum s-au observat de la kilometri distanță. Pompierii au fost alertați și au sosit la fața locului cu mai multe autospeciale de intervenție, informează Ziua de Cluj.

image

S-a cerut ajutor în județele vecine

Fumul dens a fost vizibil din mai multe zone ale oraşului, iar flăcările violente amenințat locuințele din imediata apropiere.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1, 2 și Turda intervin în aceste momente cu 6 autospeciale și 2 autoscări pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hală situată pe calea Baicului din municipiul Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 7.30. Nu sunt până în prezent persoane care să solicite consult medical. Preventiv la fața locului s-a alocat și un echipaj SMURD, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

O oră mai târziu pompierii au anunțat că incendiul a fost localizat. S-au solicitat în sprijin două autospeciale de stingere din județele vecine, de la ISU Bihor și Salaj.

Martorii au spus că s-au auzit la un moment dat mai multe bubuituri. Depozitul aparține unei firme care comercializează echipamente și accesorii de instalații.

Mesaj Ro-Alert

Autorităţile au emis un mesaj RO-Alert în urma degajărilor de fum puternice.

„Având în vedere degajările mari de fum a fost emis, prin sistemul RO-Alert, un mesaj de avertizare către populația din zonă", a mai transmis ISU Cluj.

Focul a fost stins, iar în jurul orei 9 pompierii au anunţat că se lucrează doar pentru stingerea focarelor ascunse. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă şi la clădirile din zonă.

„Flăcările au fost lichidate. Nu mai este pericol de extindere a incendiului. Se lucrează doar pentru stingerea focarelor ascunse. Structura halei a fost afectată major. Nu este sigur accesul în interior. Se acționează pentru stingerea focarelor din exteriorul halei. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă mai departe de limitele în care au fost găsite”, a transmis Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net