Incident rușinos pe Aeroportul Otopeni. Fost șef al Comisiei Europene dat jos din avion și acuzat că a furat ceasul unei femei

Ultima actualizare:

Incident incredibil, miercuri, pe Aeroportul Otopeni. Cristian Buchiu, fost șef al Reprezentanţei Comisiei Europene în România, a fost coborât din avionul care urma să îl ducă la Bruxelles. El este acuzat că a furat ceasul unei femei, în timpul controlului de securitate. Ceasul ar avea valoarea de 1000. de euro.

Cristian Buchiu. Sursă foto: Inquam Photos
Cristian Buchiu. Sursă foto: Inquam Photos

Buchiu ar fi sustras ceasul din cutia specială pentru obiecte

Fostul șef al Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Cristian Buchiu, este acuzat că, în drum spre Bruxelles, a furat ceasul de 1000 de euro al unei pasagere, scrie Adevărul.

Totul s-ar fi întâmplat pe Aeroportul Otopeni la controlul de securitate unde pasagerii sunt obligați să pună în cutiile speciale toate obiectele care conțin metal precum curele, ceasuri, telefon, chei, portmoneu, monede, ţigări sau brichetă, înainte să treacă prin cadrul porților de detectare a metalelor.

După ce a trecut de controlul de securitate, o femeia a sesizat că i-a dispărut ceasul și a alertat autoritățile. Au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere și s-a constatat că bijuteria a fost sustrasă de un bărbat. Acesta a fost identificat ca fiind Cristian Buchiu, Fostul șef al Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Ceasul a fost găsit la percheziția corporală

Cristian Buchiu a fost depistat în avionul care se pregătea să decoleze spre Bruxelles, Belgia. A fost dat jos de polițiștii de la Aeroportul Henri Coandă, iar în urma percheziției corporale a fost găsit ceasul femeii care a alertat autoritățile.

Polițiștii au deschis dosar penal in rem pentru comiterea infrațiunii de furt. La audieri, Cristian Buchiu a declarat că este vorba despre o confuzie și că a luat ceasul altui pasager din greșeală.

Cristian Buchiu a lucrat la Bruxelles timp de opt ani pentru Comisia Europeană, după o perioadă în Parlamentul European și în sectorul societății civile europene. Este licențiat în Științe Politice și Umaniste, după studii în România și Statele Unite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net