Incredibil! Își îmbracă clienții în mortăciuni găsite pe străzi

Ultima actualizare:

    Pamela Paquin este copleșită de cererile mari de haine de blană obținută de la mortăciuniFoto: Arhiva personală
Pamela Paquin este copleșită de cererile mari de haine de blană obținută de la mortăciuniFoto: Arhiva personală

O femeie din SUA a revoluționat lumea modei, după ce a decis să recicleze animalele moarte de pe autostrăzi și să le transforme în piese vestimentare.

Pamela Paquin, o antreprenoare de 39 de ani, din Massachusetts, SUA, face fulare, manșoane și mănuși din blana mortăciunilor găsite pe autostrăzi.

Femeia obține material primă de la Departamentul de Autostrăzi și Control al Animalelor, care are dreptul de a aduna animalele moarte. Mortăciunile sunt jupuite, înghețate și trimise la un taxidermist, îniante de a fi prelucrate. Durează aproximativ 20 de ore și costă 640 de lire sterline pentru a fabrica o piesă vestimentară de blană, care este ulterior vândută în magazinul Petite Mort.

"În America, există foarte multe animale călcate cu mașina, mai multe decât în orice altă țară din lume. Știam că idea va prinde, dar nu știam când se va întâmpla acest lucru. Oamenii sunt recunoscători că cineva face ceva cuviincios vizavi de animalele moarte", a declarat Pamela Paquin pentru Daily Star.

Fiecare produs are atașat o insignă argintie, pe care sunt scrise informații despre animalul din care a fost prelucrat, mai exact specia și locul în care i-a fost găsit leșul.

image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
Donna Urquhart instagram jpg
 ciclon polar romania meteo
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
carne miel shutterstock 234655234 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net