Incredibil! Un rechin dintr-un parc acvatic britanic a devenit vegetarian


    Animalul e îndrăgostit de legume
Animalul e îndrăgostit de legume

Unul din rechinii dintr-un parc acvatic britanic a devenit atât de vegetarian, încât îngrijitorii trebuie să-i ascundă peştele printre legume - singurele alimente pe care le vrea.

La Centrul naţional pentru faună marină din Birmingham, un rechin dă bătăi de cap îngrijitorilor. Florence are 1.80 şi după ce a scăpat de o infecţie gravă, a devenit vegetarian - singurul rechin vegetarian din lume! Trimisă din Florida în 2009, Florence se simţea rău când a ajuns în Anglia, aşa că i s-a făcut o ecografie care a arătat prezenţa în gât a unui cârlig de undiţă ruginit. Operată şi tratată cu antibiotice de un veterinar specialist din Bristol, Florence s-a făcut bine, dar a adoptat un regim curios pentru un rechin, informează Agerpres.

"Rechinii doică înghit ocazional alge, în stare de sălbăticie, şi n-am fost prea surprinşi când a furat o parte din verdeţurile pregătite pentru Molokai (vecina ei, o broască ţestoasă). Nu ne aşteptam însă să devină complet vegetariană", spune îngrijitorul ei, Graham Burrows.

"Acum ascundem bucăţi de peşte printre ţelină, castraveţi şi salată ca să le mănânce. Trebuie să le ascundem bine pentru că, dacă-şi dă seama că sunt acolo, refuză mâncarea şi aşteaptă un meniu strict vegetarian", adaugă el. Îngrijitorii şi specialiştii n-au reuşit până acum să explice brusca schimbare de regim alimentar al rechinului.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
Cozonac
shutterstock 165207755B jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
Cameră de hotel - bagaj FOTO Shutterstock
ronaldo bucurie jpg
image
image
image
image
index webp
brad impodobit jpg
cub cred în românia bran png
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători