Inedit la concertul acustic VUNK Autoportrete: solistul trupei, Cornel Ilie, pe scenă cu fratele lui, Răzvan

Ultima actualizare:

    Cornel Ilie (dreapta) si fratele lui, Răzvan
Cornel Ilie (dreapta) si fratele lui, Răzvan

Cel mai surprinzător dintre concertele pe care trupa VUNK le-a susținut vreodată s-a desfășurat sâmbătă seara în gradina suspendată a mall-ului Promenada. Acolo, fanii trupei au avut parte de o întâlnire surpriză.

15 muzicieni au susținut un concert ca de Ateneu (cvartet de coarde, saxofon, trompetă etc) pe trei scene în mijlocul gradinii, intr-o atmosfera desprinsă ca din basme (cu un apus de soare violet, absolut incredibil). Printre ei, la una dintre chitări s-a aflat Răzvan, fratele liderului trupei, Cornel Ilie.

Cei doi nu sunt la prima colaborare muzicală, Răzvan Ilie - care este un chitarist ale cărui aptitudini tehnice și cunoștinte muzicale sunt invidiate de toți membrii trupei - a participat la înregistrarea albumului caritabil "Salvați-vă ingerii" în 2008, dar aceasta a fost prima lui participare live la un proiect VUNK.

Razvan Ilie in timpul concertului acustic Vunk Autoporterte
Razvan Ilie in timpul concertului acustic Vunk Autoporterte

"Cu Răzvan am mai lucrat în studio și este omul cu care mă consult mereu legat de muzică. M-a ajutat foarte mult în tot ce am făcut până acum prin critica și părerile lui. Aveam nevoie de felul lui de a cânta la chitară, căldura și cultura lui muzicală pentru concertul ăsta și mă bucur foarte tare că am reușit sa cântăm împreună pe aceeași scenă, mai ales într-un concert atât de important pentru noi și așa de reușit", a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Alexandra Ușurelu, Alina Pușcaș ("Te cunosc de undeva"), Maria Hoja, Alina Păun (Vocea Romaniei) și Gojira și Planet H au fost invitații speciali în concertul care a inclus 11 piese reorchestrate de George Natsis pentru cvartet de coarde, plus alte 9 piese transformate de trupă pe ritmuri surprinzătoare: "Scapă-mă de ea" într-o versiune reggae, "Pierderea lor" și "Asa, și" în ritm de swing, "Pleacă" în ritm de bossa nova .

Imagine din timpul concertului Vunk Autoportrete
Imagine din timpul concertului Vunk Autoportrete

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net