Îngrijirea lui Şerban Ionescu costă 1.000 de euro pe lună

Ultima actualizare:

    Şerban Ionescu
Şerban Ionescu

Ţintuit la pat de o boală pentru care nu s-a găsit vreun leac, Şerban Ionescu are nevoie în permanenţă de atenţie. Costurile îngrijirilor medicale pe care o firmă privată i le acordă actorului, la domiciliu, se ridică la 1.000 de euro lunar.

A fost la un pas de moarte, dar tratamentul pe care l-a urmat timp de două luni şi jumătate într-o clinică privată din Germania i-a ameliorat starea de sănătate lui Şerban Ionescu.

De aproape două săptămâni actorul a revenit în ţară şi are în continuare nevoie de îngrijiri speciale, întrucât boala lui, scleroză laterală amiotrofică (n.r. pierdere progresivă a unor celule nervoase), nu are leac.

Încă de când s-a mutat la vila pusă la dispoziţie de un bun prieten al său, o firmă de asistenţă privată îi oferă maestrului îngrijire la domiciliu zi şi noapte. Cei doi asistenţi însă îl costă cam 1.000 de euro lunar, o sumă mare, dar pe care o suportă integral chiar avocatul său, Cătălin Dancu.

Acesta e atât de impresionat de suferinţa lui Şerban Ionescu încât s-a angajat să soluţioneze divorţul de Magda Catone fără pretenţii financiare.

"Divorţul e de durată pentru că doamna Catone nu vrea să rezolvăm amiabil. Face lucrul ăsta din răutate, deja nu mai are legătură cu raţiunea şi cu bunul simţ. Între timp, nu a mai dat nici un semn, aşa că nu putem să rezolvăm decât la tribunal", ne-a declarat Dancu.

Magda Catone nu l-a ajutat cu nici un ban

Femeia cu care a convieţuit 30 de ani şi care trebuia să-i fie alături, a uitat de talentatul actor şi l-a lăsat de izbelişte. Singurul care îi mai alină suferinţa este Carol, fiul său, dar şi colegii de breaslă, care-l vizitează frecvent şi-i aduc cărţi, ca să nu se plictisească, şi iconiţe care să-l vegheze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net