Însărcinată în patru luni, Ellie White arată senzaţional - VIDEO

Ultima actualizare:

    Ellie White
Ellie White

Ellie White a avut de infruntat soarele arzator si apa rece a Marii Mediterane la filmarile noului sau videoclip, "Ziua mea".

Artista a petrecut o săptămână de vis în Malta, ţara unde a şi-a petrecut o scurtă vacanţă. Însărcinată în patru luni, Ellie a avut de filmat câteva cadre dificile. Mai întâi, a înfruntat soarele arzător, în timp ce cânta aşezată pe stâncile insulei, pentru ca apoi sa îndure temperatura scazută a apei, în cadrele în care a trebuit să înoate.

"Pe cât de limpede şi abastră era, pe atât de rece era apa din zona peşterilor. Iniţial, regizorul a vrut ca eu şi iubitul meu din clip să filmăm câteva cadre complet dezbracati, in apa din pestera, care insa aceasta avea doar 15 grade si era foarte rece. Am schimbat insa scenariul pentru ca mi-am dat seama ca nu puteam sta mai mult de cateva minute in apa", declara Ellie White.Cântăreaţa spune că nu are o sarcină dificilă, însă doctorul i-a recomandat să fie precaută, întrucat pericolele sunt mari până în luna a cincea de sarcină.

"Nu am prea avut greţuri şi nici pofte exagerate. În Malta, spre exemplu, am poftit la creveţi şi fructe de mare, dar şi la budinca de vanilie cu dulceaţă de mure, o specialitate a locului. În schimb, trebuie să mă feresc de soare în orele după-amiezii, să evit zborurile mai lungi de patru ore şi să nu fac baie în apa rece", mai spune Ellie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net