Intel va deschide un centru de cercetare în România

Ultima actualizare:

Producătorul american de microprocesoare a anunţat că acesta va fi prima investiţie europeană greenfield. Astfel, în Capitală se va dezvolta un centru de cercetare şi dezvoltare soft, informează Adevărul.

Inaugurarea va avea loc pe 8 noiembrie, iar atunci reprezentanţii firmei vor oferi mai multe amănunte despre proiect. La Bucureşti vor veni vicepreşedintele Intel Software and services group Kostas Katsohirakis, dar şi directorul Intel Labs Europa, Martin Curley.

De altfel, încă de luna trecută, reprezentanţii companiei au anunţat că, începând cu anul viitor, se vor face angajări masive şi în laboratorul de software de la Galaţi.

Wind River, compania care a preluat în anul 2007 dezvoltatorul de software Comsys din Galaţi este deţinută în acest moment de producătorul american de microcipuri Intel, care a achiziţionat compania în 2010.

Intel Corporation a raportat venituri de 11,1 miliarde de dolari şi un profit net de 3 miliarde de dolari la nivel global pe trimestrul al treilea al acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
12357203 jpg
image
image
image
image
image
image
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
FotoJet jpg
banner Grecia
udare muscate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net