50 de morți în Afganistan de Ramadan. Bombe și lupte în plină stradă

simeon stalpnicul png
Sărbătoarea Ramadanului a început cu 50 de morți

Cel puțin 50 de oameni au murit Sâmbăta, 27 mai, odată cu începerea lunii sfinte a Ramadanului. O bombă a ucis peste 14 oameni în Afganistan, iar o luptă dată între militanți și forțele de securitate a lăsat fără suflare alte 36 de persoane.

Un atacator a detonat o bombă, într-o mașină, în estul provinciei Khost, aproape de o bază militară, informează Reuters, conform spuselor oficialilor. 14 oameni au murit și alți 8 se zbat între viață și moarte, într-un spital local. ”Nu se știe încă dacă trupurile sunt ale civililor sau ale ofițerilor forțelor de securitate”, a declarat Mohammaddin Mangal, doctorul spitalului undeau fost aduși pacienții în stare critică.

În Nord-Estul provinciei Badghis, militanții au atacat forțele de securitate, atac soldat cu 36 de morți, dintre care 22 de ofițeri ai forțelor și restul adepți ai atrocității.  Musulmanii din întreaga lume sărbătoresc Ramadanul cu bătăi, rugăciuni și alte obiceiuri ce diferă de la o țară la alta. 

Ramadan este a noua lună a calendarului islamic, perioadă în care Quranul a fost revelat lui Mohamed prin intermediul îngerului Gabriel. În această lună toți musulmanii adulți trebuie să țină post de la răsăritul și până la apusul soarelui.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG