6 cele mai diabolice femei din istorie! Ce atrocități au comis

Ultima actualizare:
Irma Grese a fost directoarea secțiunii de femei a lagărului nazist de la  Bergen-Belsen
Irma Grese a fost directoarea secțiunii de femei a lagărului nazist de la Bergen-Belsen

Nu doar bărbații au comis atrocități a căror cruzime depășește orice imaginație. Șase femei, considerate a fi cele mai rele din lume, ale cărori orori au îngrozit o lume întreagă. Bogate, frumoase sau malefice, aceste femei au marcat amintirile celor care le-au cunoscut, iar faptele lor continuă să-i oripileze pe mulți.

Există și femei a căror cruzime a marcat istoria. De la Isabella I a Castiliei la Myra Hindley, iată care sunt cele mai diabolice femei din istorie, potrivit site-ului topszshare.com.

1.Irma Grese , „Îngerul blond de la Aushwitz”

Isabella I a Castiliei a rămas în istorie pentru cruzimea ei
Isabella I a Castiliei a rămas în istorie pentru cruzimea ei

Irma Ida Ilse Grese (născută pe 7 octombrie 1923 în Wrechen- decedată la 13 decembrie 1945, în Hamelin) a fost  angajată în lagărele naziste de la Ravensbrück şi Auschwitz. Irma Grese a fost directoarea secțiunii de femei a lagărului nazist de la Bergen-Belsen. Ea a fost condamnată pentru crime împotriva umanității în Procesul de la Belsen. Irma a fost condamnată la moarte, fiind executată la Hamelin. A murit la doar 22 de ani, devenind cea mai tânără femeie executată judiciar de legislația engleză din secolul al XX-lea. Irma Ida Ilse Grese a primit numeroase porecle, precum „Frumoasa Bestie”, „Îngerul blond de la Aushwitz” sau „Hiena de la Auchwitz”.

2.Isabella I a Castiliei

A fost condamnată pentru uciderea a patru copii
A fost condamnată pentru uciderea a patru copii

Isabella I a Castiliei s-a născut în anul 1451 și a murit în anul 1504. Ea și soțul ei, Ferdinand al II-lea de Aragon, au adus stabilitate regatului, ce avea să devină baza unificării Spaniei. Isabella și Ferdinand sunt cunoscuți, mai ales,  pentru Reconquista, sau Recucerirea, un proces prin care regatele din nordul Hispaniei au recucerit peninsula Iberică, de la musulmani și mauri. Isabella I a Castiliei i-a exilat pe musulmanii și evreii care nu au vrut să se convertească la religia catolică și a finanțat expediția lui Cristofor Columb, în 1492, care a dus la descoperirea Lumii Noi. În 1974, Biserica Catolică i-a dat titlul de „Slujutor al Domnului” Isabellei I a Castiliei. 

Beverly Allitt, „Îngerul Morții”

Ea a fost singurul copil al regelui Henry al VIII-lea și al Catarinei de Aragon
Ea a fost singurul copil al regelui Henry al VIII-lea și al Catarinei de Aragon

„Îngerul Morții”, așa cum a fost numită Beverley Gail Allitt, este una dintre cele mai cunoscute criminale în serie. A fost condamnată pentru uciderea a patru copii și tentativa de omor a alți trei copii și rănirea gravă a altor cinci copii aflați în grija sa. Crimele au fost comise în 59 de zile, între februarie și aprilie 1991, la secția de pediatrie din spitalul Kesteven, unde Allitt era asistentă. În luna mai a anului 1993, Beverly Alitt a primit 13 sentințe pe viață pentru crimele sale.

3. Regina Maria I a Angliei, „Bloody Mary”

Elisabeta Báthory a ucis sute de femei tinere
Elisabeta Báthory a ucis sute de femei tinere

Regina Maria I a Angliei (18 februarie 1516- 17 noiembrie 1588) este considerată una dintre cele mai diabolice femei din istorie. Aceasta a fost singurul copil al regelui Henry al VIII-lea și al Catarinei de Aragon. A fost încoronată după moartea lui Edward al VI-lea. A fost al patrulea monarh din casa Tudorilor. Regina Maria I a Angliei a rămas în istorie pentru cruzimea sa față de protestanți, primind porecla „Bloody Mary”. Numeroși lideri protestanți au fost executați la ordiunul ei, iar alți 800 au fugit din țară, putând să se întoarcă abia după moartea ei.

Elisabeta Báthory

Hindley a ucis cinci copii
Hindley a ucis cinci copii

Elisabeta (7 august 1560-21 august 1614) a fost o contesă maghiară din familia Báthory, care a ucis și torturat sute de fete în castelul Csejte, din Slovacia de astăzi. Tinerele erau fiice ale țăranilor din zonă, pe care Elisabeta le răpea sau le ademenea cu slujbe bine plătite. Elisabeta Báthory le înfometa pe fete, le ardea, le mușca și le înjunghia. De asemenea, ea este conscută și pentru realizarea mai multor instrumente de tortură, precum celebra „Fecioara de Fier”, unde virginele era strivite de vii. Elisabeta Báthory nu a fost condamnată niciodată pentru crimele sale.

6.Myra Hindley


    Hindley a ucis cinci copiifoto: topzshare.com
Hindley a ucis cinci copiifoto: topzshare.com

Myra Hindley este una dintre cele mai cunoscute criminale în serie, considerată a fi una dintre cele mai diabolice femei din istoria recentă a Angliei. În perioada 1963-1965, ea și partenerul ei, Ian brady, au răpit, torturat și ucis cinci copii. Cuplul era pasionat de filmele sângeroase și își doreau să comită „crima perfectă”. Myra Hindley și Ian brady au fost condamnați pe viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net