A condus beată și a făcut accident. Ce le-a spus polițiștilor te va lăsa mască

image
Femeia s-a urcat la volan după ce a consumat „numai șase” pahare de tăriefoto: moron.com

Monica Felzer, în vârstă de 35 de ani, era în stare de ebrietate la volan când a făcut un accident pe șosea. Aceasta a tamponat spatele unei alte mașini care se afla în fața ei. Confruntată de șoferul mașinii accidentate, femeia nu a recunoscut că este vinovată și a plecat mai departe, însă nu a scăpat atât de ușor.

Șoferul mașinii accidentate de Monica Felzer a urmărit-o pentru a-i cere socoteală. Mai mult decât atât, bărbatul a sunat la poliție pentru ajutor. Aceștia au ajuns în scurt timp și au reușit să o oprească pe femeie pentru control, însă când aceasta s-a dat jos din mașină, polițiștilor nu le-a venit să creadă ce le-a spus.

Agenții de poliție au încercat să o supună pe femeie testelor de ebrietate, însă aceasta a refuzat, spunând că a băut „numai șase” pahare de tărie și că este în regulă. A fost transportată imediat la spital pentru analizele de sânge necesare, iar când a ajuns acolo, Monica le-a oferit 1.000 de dolari pentru a o lăsa să plece acasă, potrivit moron.com.

Mai mult, când se afla la centrul de analize, femeia i-a uimit pe polițiști. „Sunt o vrăjitoare și vă voi ucide cu o vrajă de moarte”, le-a spus aceasta. Apoi a încercat să părăsească încăperea, iar când oamenii legii au oprit-o, aceasta i-a încurajat să o agreseze: „Bate-mă, iubesc asta!”, a adăugat Monica.

Dar asta nu e tot. Femeia a fost escortată la o celulă de reținere, despre care aceasta a spus că este mizerabilă și că toaleta este neigienică, iar apoi a urinat în proprii ei pantaloni. În cele din urmă, Monica a fost arestată pentru conducere în stare de ebrietate, accident și părăsirea locului accidentului și opunerea, fără violență, la arest. 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
fata violata pixabay
taul mare rosia jpeg
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu