A crezut că are indigestie, dar ce a aflat în urma unui consult a şocat-o!

Tinerei nu i s-a părut suspect faptul că se îngrășase
Tinerei nu i s-a părut suspect faptul că se îngrășase

O femeie din California credea că are indigestie, însă a avut parte de un şoc după ce iubitul i-a pus mână pe burtă şi a simţit ceva. Nu numai că Abby Wake era gravidă, dar sarcina era foarte aproape de termen.

Abby Wake a declarat că nu a avut simptomele specifice sarcinii, în afară de balonare și îngrășare. În plus, femeia are intoleranță la lactoză și a crezut că zgomotele din stomacul ei erau cauzate de un aliment pe care l-a ingerat, conform metro.co.uk.

Cel care a descoperit sarcina este iubitul ei, Jarryd Gorman, care i-a pus mâna pe abdomen în timpul unui concert și a simțit o mișcare a copilului.

Am simțit copilul cum s-a mișcat, apoi m-am uitat la ea și i-am zis: «Cred că ești cu siguranță însărcinată. Trebuie să mergem la o consultație imediat.»”, a declarat bărbatul.

Suspiciunile lor au fost ulterior confirmate de un doctor, dar cel mai mare șoc a fost faptul că mai avea numai câteva săptămâni până la naștere. Totuși, doctorul nu a fost foarte surprins de faptul că femeia nu a observat sarcina. „Este o situație mai obișnuită decât crede lumea. Ea este foarte slabă în comparație cu celelalte femei care au fost în această situație”, a declarat acesta.


    Tinerei nu i s-a părut suspect faptul că se îngrășaseFoto: GoFundMe
Tinerei nu i s-a părut suspect faptul că se îngrășaseFoto: GoFundMe

Cei doi viitori părinți se pregătesc acum pentru nașterea iminentă a fiului lor, căruia i-au găsit deja un nume, Isaiah. Ei speră să strângă bani printr-o pagină creată pe un site de strângere de fonduri, pentru a pregăti camera copilului la timp.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
cub valentina pelinel png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg