A făcut sex cu 100 de bărbaţi însuraţi să le salveze căsniciile. Iată povestea văduvei sexy

simeon stalpnicul png
Sexul adulterin salvează căsncia, susţine expertafoto: 123rf

Gweneth Lee, de 47 de ani, are o poveste extraordinară! A făcut sex cu peste 100 de bărbaţi pentru a le salva relaţiile conjugale. Majoritatea aventurilor ei au fost tratamentul perfect pentru reabilitarea unor căsnicii lipsite de pasiune, sex, plăcere şi amor...

Gweneth Lee locuieşte într-o vilă imensă din Londra. Este putreg de bogată şi după ce şi-a pierdut soţul, femeia a simţit că vrea să schimbe lumea şi să corecteze derapajele din căsniciile bărbaţilor de vârstă mijlocie. „Sunt soluţia perfectă pentru orice căsnicie aflată în criză”, a povestit văduva într-un interviu acordat recent ziarului Daily Mail. Însă Gweneth nu iese în oraş chiar cu oricine. Întâlnirea romantică trebuie să aibă loc la un restaurant de lux, consumaţia trebuie să depăşească 2.000 de lire sterline şi noaptea de amor trebuie să aibă loc la un hotel de lux din Londra. Gweneth Lee a fost manechin şi de 10 ani practică meseria de amantă-tratament.

simeon stalpnicul png
Gweneth Lee a fost fotomodel de succes în tinereţe

Prin patul ei au trecut 100 de bărbaţi, care după ce au făcut sex cu ea au descoperit „cât de mult îşi iubesc soţia”. Gweneth este consultant financiar şi susţine că 50% dintre nevestele clienţilor ei ştiu că aceştia se întâlnesc cu ea. „Multe soţii vor să le ofere soţilor posibilitatea de a fi împliniţi din punct de vedere sexual. Ele nu le mai pot oferi plăcere şi atunci îi îndrumă către alte femei. Preferă sexul pe bani pentru că ştiu că în felul acesta mariajul nu este pus în pericol”, a explicat Lee. În Marea Britanie, peste 60% dintre familii întâmpină crize specifice în jurul vârstei de 40 de ani. Peste 50% din aceste crize sfârşesc printr-un divorţ traumatizant şi dureros. Gweneth şi-a pierdut soţul, pe Robert acum mai bine de 12 ani. Acesta i-a lăsat o avere impresionantă pentru că era unul dintre cei mai mari afacerişti din domeniul petrolului.

simeon stalpnicul png
Văduva fierbinte îşi cunoaşte iubiţii prin intermediul site-ului Illicit Encounters

Datorită lui Gweneth a dus o viaţă de lux şi nu duce lipsă de bani în prezent. Dintre cei 100 de amanţi, Gweneth a făcut amor cu un mogul din domeniul farmaceutic în vârstă de 50 de ani, care avea doi copii şi era însurat de 20 de ani. Relaţia cu el a durat trei luni şi apoi bărbatul a redescoperit pasiune în sânul familiei. Cam la fel au fost şi celelalte aventuri amoroase.

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
paris fashion week profimedia 0726338599 jpg
casa rupta alunecare jpeg
image
image
image
image
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg