A fost fixată data nunţii prinţului Harry

Ultima actualizare:

    Meghan Markle şi Prinţul Harry au gânduri foarte serioaseFoto: Guliver Getty
Meghan Markle şi Prinţul Harry au gânduri foarte serioaseFoto: Guliver Getty

O sursă din sânul familiei regale aruncă “bomba”! Prinţul Harry ar fi fixat data nunţii sale cu actriţa canadiană Meghan Markle.

Un mare pas pentru cuplul format din Meghan Markle (36 de ani) şi Prinţul Harry a fost făcut joia trecută! Prinţul de 33 de ani i-a prezentat-o bunicii, regina Elisabeta a II-a, pe cea pe care intenţionează să o ia de soţie. Gândurile lor sunt cât se poate de serioase având în vedere că Markle şi-a dat demisia din distribuţia serialului HBO „Suits”. Sursa mai sus citată susţine că ei au fixat deja nunta pentru vara anului 2018, în Canada. Meghan va deveni prinţesă sau ducesă de Sussex. Tatăl lui Harry, prinţul Charles, şi soţia acestuia, Camilla, ducesă de Cornwall, ar fi descris-o pe viitoarea mireasă drept “o fată foarte drăguţp şi foarte plăcută”, potrivit ziarului “Daily Star”. Simpaticul Harry şi Meghan (36 de ani) au fost surprinşi de paparazzi în faţa Palatului regal. Cei doi au intrat prin spate, în ziua de 12 octombrie, şi au petrecut o oră întreagă la un ceai cu Regina, au declarat surse pentru Daily Mail. În ciuda faptului că Palatul Buckingham se confruntă în prezent cu o criză imensă de personal, după ce aproape 20 de bucătari, menajere, paji şi majordomi şi-au dat demisia din cauza orelor muncite peste program, cei trei au fost serviţi impecabil, susţine o sursă pentru The Mirror.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net