A încălcat toate regulile Casei Regale! Gafele făcute de Trump la întâlnirea cu Regina Elisabeta

simeon stalpnicul png

Vizita lui Donald Trump ├«n Marea Britanie a provocat un val de reac╚Ťii negative dup─â ce pre╚Öedintele SUA nu a respectat nici cele mai elementare reguli de etichet─â ├«n fa╚Ťa Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Trump a călcat în picioare protocolul care se impune unor astfel de vizite oficiale. Mai întâi, a lăsat-o pe Regină cu ochii în soare. Aceasta l-a așteptat pe șeful de stat american aproape 15 minute. La un moment dat, Elisabeta a II-a a fost surprinsă de camerele video uitându-se insistent la ceas, semn că își pierduse răbdarea.

simeon stalpnicul png

C├ónd, ├«n cele din urm─â, ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia, Trump a refuzat s─â fac─â plec─âciunea tradi╚Ťional─â. Pentru a detensiona atmosfera, Regina a fost cea care i-a ├«ntins m├óna pre╚Öedintelui american, apoi Primei Doamne. Norocul Reginei Elisabeta este c─â Trump a preferat o atingere c─âlduroas─â. Spre exemplu, data trecut─â c├ónd a dat m├óna cu pre╚Öedintele Fran╚Ťei Emmanuel Macron, l-a str├óns pe acesta at├ót de tare, ├«nc├ót i-a l─âsat urme pe m├óna dreapt─â!

simeon stalpnicul png

Dar nu se termin─â aici seria gafelor comise de liderul de la Casa Alb─â! Cea mai mare eroare pe care Trump a comis-o a fost ├«n timpul inspec╚Ťiei g─ârzii de onoare. Trump s-a ├«ntors cu spatele la monarh ╚Öi a f─âcut c├ó╚Ťiva pa╚Öi ├«n fa╚Ťa Reginei, spre stupefac╚Ťia celo din jur! Pre╚Öedintele american nu a respectat ÔÇ×coregrafiaÔÇŁ momentului iar Elisabeta a II-a ╚Öi-a pierdut r─âbdarea ╚Öi i-a f─âcut un semn nu tocmai discret lui Trump ca s─â se opreasc─â.

simeon stalpnicul png

Oficialul american s-a oprit brusc din mersul s─âu non╚Öalant iar Regina a trebuit s─â-l ocoleasc─â. P├ón─â la urm─â, c├ónd au pornit, din nou, ├«n inspec╚Ťie, Trump tot a luat-o ├«nainte. De exemplu, atunci c├ónd Regina inspecteaz─â garda de onoare ├«mpreun─â cu Prin╚Ťul Phillipe, el este cel care merge cu c├ó╚Ťiva pa╚Öi ├«n urma Elisabetei a II-a. Eticheta regal─â spune c─â niciodat─â nu trebuie s─â-i ├«ntorci spatele monarhului sau s─â mergi ├«n fa╚Ťa lui. Aparent, Trump a uitat de aceste reguli sau pur ╚Öi simplu nu i-a p─âsat, scrie DailyMail!

simeon stalpnicul png

Gafele pre╚Öedintelui american au fost taxate imediat pe re╚Ťelele sociale ╚Öi ├«n presa britanic─â, toat─â lumea concluzion├ónd, la unison, c─â oficialul de la Casa Alb─â a ar─âtat o lips─â cras─â de respect ├«n timpul vizitei sale.

cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan