A întreținut relații intime cu elevul de 14 ani! Ce plan și-a făcut pentru a-i păcăli pe părinții băiatului

O asistentă didactică în vârstă de 23 de ani a întreținut relații intime cu elevul ei de doar 14 ani, creând un întreg plan pentru a-i păcăli pe părinții băiatului, atunci când acesta pleca de acasă pentru a se vedea cu ea.

Hannah Harris a fost acuzată că a întreținut relații intime cu elevul ei Foto: Facebook
Hannah Harris a fost acuzată că a întreținut relații intime cu elevul ei Foto: Facebook

Hannah Harris, în vârstă de 23 de ani, a dezvoltat o relație amoroasă cu unul dintre elevii săi, în vârstă de 14 ani, la o școală din Hoddesdon, Hertfordshire, unde aceasta lucra ca asistent al unui profesor.

Tânăra a creat un întreg plan pentru a-i păcăli pe părinții elevului

Harris, care avea 21 de ani la acea vreme, i-a păcălit pe părinții băiatului, trimițându-le în permanență mesaje, pretinzând că este mama iubitei fictive a elevului. Aceasta a inventat întregul plan pentru ca părinții băiatului să nu se îngrijoreze și să îl lase să iasă la întâlnirile cu ea.

Astfel, tânăra se dădea drept mama iubitei inventate a băiatului și vorbea prin mesaje cu părinții acestuia pentru a-i asigura că fiul lor este în siguranță. Hannah a inventat două personaje: Olivia, care era mama presupusei iubite, și iubita inexistentă a tânărului despre care părinții lui știau că are o vârstă apropiată cu a lui, pe care a numit-o Kayla.

Aceasta a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu elevul minor

Harris a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu băiatul în repetate rânduri, chiar și într-o parcare, dar și la ea acasă, și că vorbeau prin mesaje pe rețelele de socializare pentru a stabili locuri de întâlnire, în afara școlii.

În tot acest timp, părinții minorului credeau că el iese cu o prietenă de vârsta lui și că mama fetei îi supraveghează. Aceștia au vorbit chiar și la telefon cu tânăra care s-a dat drept mama iubitei fictive a băiatului.

Aceasta îl ducea pe băiat la supermarket și îi cumpăra dulciurile preferate sau la McDonald's, unde mâncau împreună. De asemenea, informații din anchetă arată că tânăra l-a lăsat pe băiat să fumeze canabis în mașina ei.

A fost condamnată la șase ani de închisoare

Hannah Harris a fost condamnată la șase ani de închisoare, după ce a fost găsită vinovată de activitate sexuală cu un minor. Fostul asistent didactic a negat acuzațiile. Harris a fost prinsă în ianuarie 2020, când a aflat fratele mai mare al băiatului despre întregul lor plan. Elevul a recunoscut că „Olivia” și „Kayla” sunt fictive și că se întâlnește de fapt cu asistenta profesorului său.

Judecătorul a decis că tânăra a planificat totul în cel mai mic detaliu, abuzând de minor. Avocatul ei a explicat că băiatul a inițiat conversația cu ea, el fiind cel care a abordat-o pe rețelele de socializare și fiind de acord cu relațiile intime. Totuși, tânăra știa vârsta băiatului, iar relațiile sexuale cu minori sunt interzise și pedepsite de lege. Pe lângă condamnarea la închisoare, Harris a fost trecută în registrul agresorilor sexuali, informează The Sun.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net