A lăsat un bilet pentru cel care a parcat în locul ei. Replica genială

Acesta este biletul lăsat de femeie
Acesta este biletul lăsat de femeie

E o reacție naturală să te enervezi când vezi o hârtie lăsată în parbrizul mașinii tale, dar ce ai face dacă acel bilet ar fi, de fapt, o scrisoare, nu o amendă? Recent, o femeie care și-a găsit ocupat locul de parcare pentru care plătise, i-a lăsat străinului un mesaj pentru a-și exprima doleanțele. Totodată, ea i-a menționat celui care a parcat în locui ei că putea să sune să-i fie mașina ridicată, însă s-a gândit să nu facă asta și a parcat altundeva.

Spre surpriza ei, a doua zi, femeia a găsit un plic în parbrizul autmobilului său în care se afla o scrisoare și  100 de dolari bani gheață, potrivit boredpanda.com

Așa i-a răspuns străinul femeii supărate pe el
Așa i-a răspuns străinul femeii supărate pe el

Așa sună scrisoarea pe care a trimis-o femeia persoanei care i-a „furat” locul de parcare: „Bună. străine. Pentru că ai parcat în locul meu aseară (și încă ești aici???), am primit o amendă peste noapte, pentru că am parcat în altă parte. Sunt falită! Acestea sunt locuri de parcare plătite și aș fi putut să îți ridic mașina și să te reclam. Nu am să fac asta, dar te rog să nu mai parchezi în locul meu pe viitor”.


    Așa i-a răspuns străinul femeii supărate pe elFoto: bordepanda.com
Așa i-a răspuns străinul femeii supărate pe elFoto: bordepanda.com

Acesta este răspunsul genial și neașteptat al străinului: „În primul rând, vreau să-mi cer scuze că am parcat în locul tău și îți dau asta (100 de dolari n.r) pentru a-mi plăti partea amenzii pe care ai primit-o, dar și pentru orice altceva mai ai nevoie, pentru că este o perioadă dificilă a anului. Crăciun Fericit. (semnat)- măgarul care a parcat în locul tău”.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg