A mers să viziteze un spital, dar a fost şocată de ce a găsit acolo! Ce a surprins tânăra într-o fotografie FOTO

image
Ce a surprins tânăra în spitalul abandonat a lăsat-o fără cuvinteSursa foto: Daily Mail

O tânără a mers să viziteze un spital abandonat din Marea Britanie. A îngheţat de spaimă când a descoperit că a fotografiat fantoma unui doctor, care cel mai probabil lucrase în spital cu foarte mult timp în urmă.

Jamie-Leigh Brown, în vârstă de 21 de ani, se plimba pe coridoarele Spitalului St. Thomas din Stockport, când a făcut o fotografie în care apare pe fundal figura unui bărbat îmbrăcat în halat alb şi cu o masca pe faţă, scrie Daily Mail.

Ea a spus că nu a observat acest detaliu la acel moment, însă pe măsură ce explorau clădirea, ea şi prietenii ei erau îngrijoraţi cu privire la paşii pe care îi auzeau deasupra lor, în ciuda faptului că spitalul nu are scări funcţionale. Fiind speriaţi, au părăsit incinta şi după câteva minute au observat figura străină din imaginea de mai jos.

"M-am speriat foarte tare. Este terifiant să mă gândesc că prietenul meu mergea în zona în care era fantoma. Am mers acolo doar să aruncăm o privire. Tot auzeam zgomote deasupra, dar nu am văzut nimic", a povestit tânăra pentru aceiaşi sursă citată.

image
În fotografie au surprins fantoma unui medic

Spitalul St Thomas a fost închis în urmă cu mai bine de zece ani, iar acolo au fost trataţi mii de pacienţi cu boli psihice.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
image png
politia drone jpg
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu