A murit „Big Keith” din The Office. „A fost un geniu al comediei”

Vestea morții lui Ewen MacIntosh a fost ca o undă de șoc pentru colegi și toți care l-au cunoscut. Actorul și comediantul din The Office a murit la vârsta de 50 de ani. Este cel mai bine cunoscut pentru rolul Keith din comedia clasică britanică, The Office. A fost „un original absolut”, a spus Ricky Gervais, scrie BBC.

image

Familia nu a dezvăluit cauza morții

Vestea morții a fost dată de compania de management a actorului, Just Right Management:

„Cu mare tristețe anunțăm dispariția pașnică a iubitului nostru geniu al comediei Ewen MacIntosh.

Familia lui le mulțumește tuturor celor care l-au susținut, în special Willow Green Care Home. În curând va avea loc o incinerare privată pentru familie și prieteni apropiați și un memorial de sărbătoare mai târziu în cursul anului”, a anunțat compania înytr-o declarație, joi, 21 februarie.

Co-creatorul Office, Ricky Gervais, a adus un omagiu lui MacIntosh, scriind pe X:

„Vești extrem de triste. Foarte amuzantul și foarte drăguțul Ewen Macintosh, cunoscut de mulți drept „Big Keith” de la The Office, a murit.

„Un original absolut. RIP."

MacIntosh era cel mai bine cunoscut pentru rolul contabilului Wernham Hogg Keith Bishop, iar scenele sale erau foarte apreciate de fanii serialului. Personajul, Keith Bishop, era un contabil iubitor de ouă scotch, care avea un mesaj monoton și ar fi preferat să aibă o carieră ca DJ.

Printre scenele sale memorabile au fost când a mâncat un ou scotch și când s-a îmbrăcat în Ali G pentru Ziua Nasului Roșu.

„Este doar îngrozitor.”

MacIntosh a apărut și în spectacole precum Miranda și Little Britain.

Actrița Miranda Hart i-a adus un omagiu lui MacIntosh și a spus că este bucuroasă că au reușit să facă o scenă împreună în emisiunea ei de comedie de la BBC Miranda.

„Aveam aceeași vârstă și ne-am intersectat de multe ori, făcând tot posibilul să fim amuzanți și să trăim din asta”, a scris ea pe Instagram. "Nu a fost întotdeauna probabil, dar am făcut-o și mă bucur că am reușit să facem o scenă împreună. Mulțumesc xx."

Actorul Rufus Jones, care a regizat și scris serialul TV de comedie Home, l-a numit pe MacIntosh „o plăcere absolută a unui tip”.

„Este doar îngrozitor. RIP Ewen”, a scris un fan pe X.

„Vești foarte triste. El va trăi pentru totdeauna în Comedy Hall of Fame. De asemenea, a făcut parte dintr-una dintre cele mai bune scene de comedie din istoria comediei britanice", este un alt comentariu la vestea tristă a morții actorului de comedie britanic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net