A sărit la gâtul criminalului. Imagini șocante dintr-o sală de judecată

Ultima actualizare:

    A sărit la gâtul criminalului chiar în sala de judecatăFoto captură foto/ Daily Mail
A sărit la gâtul criminalului chiar în sala de judecatăFoto captură foto/ Daily Mail

Uneori, faptele îngrozitoare ale unui criminal sunt atît de greu de suportat de rudele victimelor, încât acestea cu greu se stăpânesc să nu=și facă singure dreptate. Este cazul acestui bărbat, tatăl căruia i-a fost ucisă cu sânge rece. El a sărit efectiv la gâtul criminalului chiar în sala de judecată.

Michael Madison (38 de ani) a fost arestat luna trecută pentru că le-a ucis pe Angela Deskins, Shetisha Sheeley și Shirellda Terry. Nu doar că le-a omorât cu sînge rece, dar apoi le-a înfășurat cadavrele în saci de plastic și le-a aruncat ca pe niște gunoaie, relatează DailyMail.co.uk.

Incidentul s-a petrecut în statul Ohio, Statele Unite, iar Michael a fost condamnat la moarte prin injecție letală sub acuzația de răpire și crime.

Atunci când criminalul în serie a fost adus în sala de judecată, tatăl uneia dintre victime, Shirellda Terry, a devenit violent și l-a atacat pe Michael, care era încătușat. Neputând să-și stăpânească durerea pierderii fiicei sale, dintr-un simplu salt peste o masă a fost foarte aproape să se înfigă în gâtul criminalului, dar a fost imobilizat imediat de polițiști.

Shirellda Terry
Shirellda Terry

Cadavrul adolescentei Shirellda Terry a fost găsit de un operator de la cablu. El a simțit un miros foarte puternic venind dinspre garajul unei clădiri de apartamente, astfel că a chemat poliția. Acolo, polițiștii au găsit corpul aflat în descompunere al unei tinere femei, înfășurat în saci de gunoi. În ziua următoare, autoritățile au găsit și celelalte cadavre în subsolul unei case părăsite și în spatele unei locuințe din apropiere. Madison a mărturisit polițiștilor că pe două dintre femei le-a strangulat, dar nu își amintește cum a ucis-o pe cea de-a treia victimă, potrivit sursei citate.

Pentru crimele sale, Madison a fost condamnat la moarte. Sfâșiat de durere însă, tatăl victimei nu a putut aștepta sentința judecătorului și a vrut să facă el însuși dreptate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net