A șocat polițiștii! Ce a ascuns această femeie în vagin o putea omorî


    Ashley Cecilia Castaneda (31 de ani) a fost prinsă transportând aproape 30 de grame de amfetamină în poșetăfoto: Poliția din Waco, Texas
Ashley Cecilia Castaneda (31 de ani) a fost prinsă transportând aproape 30 de grame de amfetamină în poșetăfoto: Poliția din Waco, Texas

În timpul unui control de rutină în trafic, Ashley Cecilia Castaneda, în vârstă de 31 de ani, a fost prinsă cu o cantitate considerabilă de droguri în poșetă. În drum spre secția de Poliție din Waco, Texas, Statele Unite ale Americii, femeia le-a spus ofițerilor că ceea ce ascundea în vagin era mult mai periculos decât drogurile.

Când au auzit, polițiștilor nu le-a venit să creadă. Mărturisirea șocantă a femeii i-a speriat și au încercat să o transporte în siguranță la secție. Ceea ce ascundea în vagin s-ar fi putut declanșa, iar acest lucru i-ar fi putut fi fatal.

După ce a fost prinsă cu nu mai puțin de 29,5 grame de metamfetamină în poșetă, Ashley Cecilia Castaneda a mărturisit totul, potrivit gawker.com. Femeia avea o armă letală în vagin, un pistol marca Smith and Wesson încărcat, care la orice mișcare bruscă s-ar fi putut descărca.

În cele din urmă, femeia a fost arestată pentru port ilegal de armă, dar și pentru posesie și trafic de droguri deosebit de periculoase.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg