A spart 34.000 € ca să-şi decoreze casa de Crăciun

Ultima actualizare:
În living şi-a pus o sanie de 2 metri cu păpuşi
În living şi-a pus o sanie de 2 metri cu păpuşi

Nu se uită la bani când este vorba de Crăciun! Pentru a-şi împodobi casa, Betty-Ann Jones din Pontardawe, Ţara Galilor, a cheltuit echivalentul a 34.000 de euro (158.242 de lei) pe decoraţiuni de sărbătoare.

Încă din luna august, bunica Betty-Ann Jones (76 de ani) a început să-şi împodobească locuinţa pentru Crăciun. Are 2.000 de globuri, păpuşi, animale de pluş şi alte decoraţiuni, în afară de 14.000 de beculeţe care au costat o sumă imensă. A avut nevoie de mult timp ca să le aranjeze.De aceea a început să-şi decoreze casa atât de devreme. Betty-Ann este mai entuziasmată de împodobirea de sărbătoare chiar şi decât cei trei nepoţi ai ei, care au vârste de 7 ani, 11 ani, respectiv 13 ani. Soţul ei, în schimb, Keith Jones, de 76 de ani, nu e deloc încântat de “aranjamentele feerice” pe care spune ea că le face. Ba, mai mult, bărbatul zice că soţia sa “are o doagă sărită”, fiindcă împodobeşte un brad de Crăciun şi la toaletă. Betty-Ann Jones a adunat decoraţiunile şi luminiţele de ani de zile şi a ţinut strict socoteala preţurilor lor. De aceea ştie precis cât au costat-o podoabele de Crăciun, pe care le adoră. Bunica şi-a pus în living o sanie de 2 metri, cu păpuşi, şi colecţia de 73 de superbi oameni de zăpadă de pluş.

“Ştiu că pare nebunie ceea ce fac. Însă îmi place Crăciunul şi mă simt cel mai bine când încep să împodobesc casa cu luni de zile înainte de Sărbători. Pe pereţi, înlocuiesc fotografiile şi tablourile cu ciorăpei de sărbătoare pentru fiecare membru al familiei. Chiar şi fiul şi nora mea spun că am luat-o razna. Însă nepoţilor le place mult casa împodobită”, a povestit Betty-Ann Jones. Bunica şi-a adus decoraţiuni din multe ţări. Îi plac cele din pieţele de Crăciun din Germania şi cele din Florida şi Las Vegas, SUA. Cel mai mult îi place un Moş Crăciun de 1,8 metri înălţime, pe care îl păstrează tot timpul la vedere, nu numai de Sărbători.


    În living şi-a pus o sanie de 2 metri cu păpuşifoto: profimedia
În living şi-a pus o sanie de 2 metri cu păpuşifoto: profimedia
image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net