Abia a╚Öteapt─â s─â fie tat─â! Prin╚Ťul Harry ador─â s─â stea ├«n preajma copiilor

image
Meghan Markle i-a cerut tat─âlui ei s─â o lase s─â-╚Öi tr─âiasc─â via╚Ťa ├«n pace, al─âturi de Prin╚Ťul Harry

Ziua cea mare pentru prin╚Ťul Harry ╚Öi Meghan Markle se apropie cu pa╚Öi repezi. Cei doi vor deveni p─ârin╚Ťi ├«n aproximativ dou─â luni, a╚Öa c─â se preg─âtesc din toate punctele de vedere. ├Än timp ce ducesa de Sussex a plecat la New York pentru a s─ârb─âtori bebelu╚Öul din burtic─â al─âturi de prieteni, la tradi╚Ťionalul baby shower american, Harry ╚Öi-a petrecut o zi ├«n compania unor copii ├«nscri╚Öi la un curs de s─ân─âtate ╚Öi nutri╚Ťie.

Prin╚Ťul de 34 de ani a p─ârut s─â se simt─â ├«n largul s─âu ├«nconjurat de micu╚Ťi, a stat de vorb─â cu mul╚Ťi dintre ei ca ╚Öi cum erau prieteni de o ve╚Önicie ╚Öi i-a urm─ârit ├«n timp ce se jucau la trambuline sau practicau karate, noteaz─â Daily Mail. Ba mai mult, a ╚Öi ajutat la servirea pr├ónzului s─ân─âtos.

În cadrul întâlnirii din Londra, ducele de Sussex a primit și un cadou pentru bebelusul regal, un imens urs de pluș.

image
Meghan Markle a zburat către New York înainte de nașterea copilului ei

Meghan Markle se află în New York

image
Prin╚Ťul Harry a ajutat la servirea mesei

├Än timp ce prin╚Ťul Harry a r─âmas ├«n Londra ╚Öi se ocup─â de ├«ndatoririle regale, so╚Ťia sa ╚Öi-a luat cinci zile personale ╚Öi a plecat ├«n mare secret la New York, unde se relaxeaz─â al─âturi de prietene ╚Öi se distreaz─â la petrecerea pentru bebelu╚Öi, devenit─â o tradi╚Ťie peste Ocean. Meghan a fost surprins─â de paparazzi dup─â ce a vizitat un cunoscut local unde se servesc macarons ╚Öi ceai. ├Ämr─âcat─â ├«ntr-un palton marca Victoria Beckham, ducesa a ar─âtat foarte ╚Öic. Aceasta se va ├«ntoarce cur├ónd, c─âci ├«mpreun─â cu Harry au programat─â o vizit─â ├«n Maroc.

Meghan Markle, declara╚Ťie emo╚Ťionant─â: ÔÇ×Harry va fi cel mai bun tat─â!ÔÇŁ

image
Meghan Markle i-a cerut tat─âlui ei s─â o lase s─â-╚Öi tr─âiasc─â via╚Ťa ├«n pace, al─âturi de Prin╚Ťul Harry Foto: Getty

Meghan Markle ╚Öi prin╚Ťul Harry au numai cuvinte de laud─â de spus unul despre cel─âlalt. La un eveniment recent, ducesa i-a spus unuia dintre invita╚Ťi c─â ÔÇ×Harry va fi cel mai bun tat─â din lume!ÔÇŁ. Apari╚Ťia lor public─â a venit imediat dup─â scandalul cu tat─âl fostei actri╚Ťe americane, Thomas Markle. Cinci prieteni apropia╚Ťi ai ducesei, care au vrut s─â ├«╚Öi p─âstreze anonimatul, au declarat pentru revista People c─â ├«╚Öi fac griji pentru sarcina lui Meghan Markle. Asta pentru c─â ducesa de Sussex ar fi ├«ncercat s─â se ├«mpace cu tat─âl ei, dar el a vrut s─â profite ├«n continuare de noul ei statut. 

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
carmen iohannis presidency.ro
anpc litoral mancare restaurante litoral
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg