Abia așteaptă să fie tată! Prințul Harry adoră să stea în preajma copiilor

image
Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să o lase să-și trăiască viața în pace, alături de Prințul Harry

Ziua cea mare pentru prințul Harry și Meghan Markle se apropie cu pași repezi. Cei doi vor deveni părinți în aproximativ două luni, așa că se pregătesc din toate punctele de vedere. În timp ce ducesa de Sussex a plecat la New York pentru a sărbători bebelușul din burtică alături de prieteni, la tradiționalul baby shower american, Harry și-a petrecut o zi în compania unor copii înscriși la un curs de sănătate și nutriție.

Prințul de 34 de ani a părut să se simtă în largul său înconjurat de micuți, a stat de vorbă cu mulți dintre ei ca și cum erau prieteni de o veșnicie și i-a urmărit în timp ce se jucau la trambuline sau practicau karate, notează Daily Mail. Ba mai mult, a și ajutat la servirea prânzului sănătos.

În cadrul întâlnirii din Londra, ducele de Sussex a primit și un cadou pentru bebelusul regal, un imens urs de pluș.

image
Meghan Markle a zburat către New York înainte de nașterea copilului ei

Meghan Markle se află în New York

image
Prințul Harry a ajutat la servirea mesei

În timp ce prințul Harry a rămas în Londra și se ocupă de îndatoririle regale, soția sa și-a luat cinci zile personale și a plecat în mare secret la New York, unde se relaxează alături de prietene și se distrează la petrecerea pentru bebeluși, devenită o tradiție peste Ocean. Meghan a fost surprinsă de paparazzi după ce a vizitat un cunoscut local unde se servesc macarons și ceai. Îmrăcată într-un palton marca Victoria Beckham, ducesa a arătat foarte șic. Aceasta se va întoarce curând, căci împreună cu Harry au programată o vizită în Maroc.

Meghan Markle, declarație emoționantă: „Harry va fi cel mai bun tată!”

image
Meghan Markle i-a cerut tatălui ei să o lase să-și trăiască viața în pace, alături de Prințul Harry Foto: Getty

Meghan Markle și prințul Harry au numai cuvinte de laudă de spus unul despre celălalt. La un eveniment recent, ducesa i-a spus unuia dintre invitați că „Harry va fi cel mai bun tată din lume!”. Apariția lor publică a venit imediat după scandalul cu tatăl fostei actrițe americane, Thomas Markle. Cinci prieteni apropiați ai ducesei, care au vrut să își păstreze anonimatul, au declarat pentru revista People că își fac griji pentru sarcina lui Meghan Markle. Asta pentru că ducesa de Sussex ar fi încercat să se împace cu tatăl ei, dar el a vrut să profite în continuare de noul ei statut. 

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg