Accident oribil. O soție italiancă a fost despicată din greșeală de o drujbă

Ultima actualizare:

Un accident oribil s-a întâmplat în comuna Imbersago, provincia Lecco din Italia.  Sâmbătă, 18 martie, Paola Martinelli, în vârstă de 72 de ani, și-a pierdut viața în urma unei hemoragii puternice provocate de o tăietură adâncă, produsă de o drujbă. Deși tăietura a fost accidentală, aceasta aproape i-a amputat brațul drept, potrivit canalului Antena 3  CNN, citând publicația italiană Il Giorno.

https://www.youtube.com/watch?v=kxJ93LqtN1g
Fausto Canteri. Foto: captură youtube

Fausto Canteri, în vârstă de 76 de ani, lucra în grădina din spatele casei sale, din cartierul Monsereno, în apropiere de râul Adda, în Imbersago. Era ajutat de soția sa, Paola Martinelli. Pensionarul italian, cocoțat pe o scară susținută de Paola, tăia gardul viu cu o drujbă. Pierzându-și echilibrul la un moment dat, a căzut peste soția lui, iar în cădere i-a despicat umărul drept, aproape secționându-i brațul. Femeia a căzut la pământ secerată de durere, încercând să oprească hemoragia cu cealaltă mână și pierzându-și la scurt timp cunoștința. Disperat, Fausto Canteri  a strigat după ajutorul vecinilor, încercând să o salveze pe soția sa: ,,Mi-am omorât soția, am ucis-o, ajutați-mă, vă rog!”

Femeia ucisă de soț și-a dat sufletul într-o baltă de sânge

Monica, fiica celor doi pensionari și fost consilier în localitate, locuind în apropiere de casa părinților împreună cu soțul ei, a cerut ajutorul autorităților.  La fața locului s-au prezentat o ambulanță și un elicopter aparținând Areu (n.r. Salvatorii de la Agenția Regională pentru Situații de Urgență din Lombardia), împreună cu un echipaj de carabinieri. În ciuda tuturor eforturilor depuse de paramedicii veniți tocmai din Bergamo pentru a o salva, femeia nu a supraviețuit accidentului.

https://www.youtube.com/watch?v=uEDRjMbTG6Y
AREU -Agenția Regională pentru Situații de Urgență din Lombardia. Foto: captură youtube

„A fost un accident casnic”, au tras concluzia carabinierii

În prezent poliția desfășoară o anchetă pentru a lămuri toate detaliile cu privire la acest caz. În urma investigației preliminare, după interogarea lui Fausto Canteri și a familiei, poliția a declarat că toate indiciile sugerează că a fost un tragic accident casnic.

Victima era o persoană apreciată în comunitate

Paola Martinelli era o femeie foarte apreciată în regiune grație activităților sale de voluntariat. Era o mare susținătoare a clubului Velate Rugby 1981, o asociație sportivă la fondarea căreia a contribuit și soțul ei și din care au făcut parte fiul ei, Luca, și nepotul, Riccardo. Duminică, 19 martie, clubul a postat un mesaj emoționat cu privire la încetarea din viață a Paolei, scrie publicația italiană Il Mattino:

,,Velate Rugby 1981 participă la imensa durere a familiei Canteri cauzată de dispariția bruscă a doamnei Paola, soția lui Fausto, unul dintre fondatorii Velate, mama lui Luca și bunica lui Ricky, jucătorii clubului nostru.

Cu toții ne amintim de ea ca de o susținătoare înfocată, puterea, pasiunea și dăruirea ei vor rămâne pentru totdeauna în inimile și amintirile tuturor susținătorilor alb-albaștri.

În această dupa-amiază, cu ocazia meciului seniorilor, va avea loc o reculegere de un minut în memoria Paolei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net