Această femeie a povestit cum a decurs avortul ei, pas cu pas

Ultima actualizare:

    Jex Blackmore este purtătoarea de cuvânt a organizației Templul Satanic
Jex Blackmore este purtătoarea de cuvânt a organizației Templul Satanic

Jex Blackmore, purtătorul de cuvânt al Templului Satanic a ales să povestească toate detaliile avortului prin care a trecut chiar de Ziua Recunoștinței. Motivul pentru care a făcut asta? Jex a vrut să arate prin ce trece o femeie neasigurată medical, care nu vrea să fie mamă.

Jex Blackmore a declarat pentru Jezebel că organizația Templul Satanic a testat de-a lungul timpului mai multe metode a pune sub semnul întrebării legislația în domeniul avortului. Prin urmare, faptul că a rămas însărcinată fără să-și dorească să fie mamă a fost privit ca ocazia ideală.

Femeia a alcătuit un ghid ”pas cu pas” pentru ”femeile neasigurate care se confruntă cu sistemul medical pentru a face un avort în Michigan”, în încercarea ei de a demitiza avortul. Totul a fost consemnat pe un blog.

Legea privind avortul în vigoare în statul Michigan nu este atât de restrictivă precum cea din Missouri, de exemplu, însă lucrurile sunt destul de complicate. Femeile care vor să facă avort trebuie să fie mai întâi consiliate prihologic anti-avort, apoi să aștepte 24 de ore. De asemenea, este necesar acordul părinților în cazul minorelor și nu este permisă decontarea acestei intervenții de către companiile de asigurare, dacă sarcina nu pune în pericol viața pacientei sau nu este rezultatul unui viol ori al unui incest.

Blackmore a lansat blogul Crisis Pregnancy Michigan la 14 noiembrie și a făcut avortul chiar de Ziua Recunoștinței, 26 noiembrie, prin metoda medicamentoasă. Tânăra a insistat asupra dificultăților logistice pe care le-a întâmpinat. Experiența lui Jex a fost redată în articole precum ”Testul de sarcină”, ”Clinica”, ”Avortul” sau ”Ești o femeie bună”, scrise într-un stil foarte aplicat, cu multe detalii.

Jex crede că acest tip de documentare a avortului este necesar, pentru că tăcerea care înconjoară de regulă această intervenție îi încurajează pe cei care vor să stigmatizeze acest act și să le blameze pe femeile care aleg întreruperea de sarcină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net