Actorul britanic Ian McKellen, în vârstă de 81 de ani, s-a vaccinat împotriva Covid-19

Ultima actualizare:

    Actorul Ian McKeller, fericit că, în sfârșit, a reușit să se vaccineze împotriva coronavirusuluiSursa foto: Youtube
Actorul Ian McKeller, fericit că, în sfârșit, a reușit să se vaccineze împotriva coronavirusuluiSursa foto: Youtube

Actorul britanic Ian McKellen, în vârstă cu 81 de ani, cunoscut pentru rolul vrăjitorului Gandalf din Stăpânul Inelelor, dar și pentru interpretarea personajului Magneto din X Man, a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Iată ce a declarat starul după vaccinare.

Actorul britanic Ian McKellen a spus că vaccinul i-a dat o stare de euforie și a încurajat pe toată lumea să accepte vaccinarea. El a primit prima doză de vaccin anti-Covid într-o unitate medicală din Londra, iar imediat după imunizare acesta a declarat că se simte euforic și că abia așteaptă ziua în care va putea din nou să strângă oamenii în brațe. „Abia aștept ziua în care voi fi liber să îmbrățișez oamenii din nou. Mă simt atât de fericit, ușurat și optimist, simt ce nu am mai simțit de multă vreme. Sunt foarte fericit!", a spus starul britanic.

Ian McKellen, apel inedit pentru respectarea restricțiilor

Mai mult, acesta a încurajat public pe toată lumea să se vaccineze, acesta fiind singurul mod în care pandemia va putea fi stopată.  „Încurajez pe toată lumea să facă acest lucru de bun simț, nu doar pentru ei, ci pentru toți cei din jur", a adăugat McKellen. 

Actorul a făcut și un apel la respectarea regulilor și a restricțiilor impuse de autorități, prin intermediul unui apel inedit. „Aș vrea să atrag atenția să nu este prima oară când teatrele sunt închise. De exemplu, în vremea lui Shakespeare, din cauza ciumei bubonice, teatrele erau închise câte un an odată. Iar în timpul uneia dintre acele pauze, Shakespeare a scris trei piese: Antoniu și Cleopatra, Macbeth și Regele Lear. Asta a făcut el în carantina", a transmis acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net