Acuzații grave la adresa lui Meghan Markle: „Nu e nicio Prințesa Diana. Și-a abandonat familia ca pe un sac de cartofi!”

Ultima actualizare:
Piers Morgan
Piers Morgan

Meghan Markle este constant în atenția presei, de când s-a căsătorit cu prințul Harry. Ducesa de Sussex nu vorbește cu tatăl ei, Thomas Markle, care spune că fiica ei este influențată negativ de soțul său.

Presa britanică nu este deloc blândă cu Meghan Markle! Fosta actriță americană a fost acuzată de jurnalistul Piers Morgan, într-un editorial recent publicat pe Daily Mail, că și-a abandonat familia pentru a fi alături de persoane celebre, pe care nici măcar nu le cunoștea înainte de a face parte din familia regală.

Publicația a titrat britanică: „Îmi pare rău, George (Clooney), dar Meghan nu e nicio Prințesa Diana și nu presa o denigrează, ci familia pe care a abandonat-o pentru celebrități ca tine.


    Piers MorganFoto: Instagram
Piers MorganFoto: Instagram

Doar mama lui Meghan Markle a fost invitată la nuntă

George și Amal Clooney au fost prezenți la nunta lui Meghan Markle cu Harry
George și Amal Clooney au fost prezenți la nunta lui Meghan Markle cu Harry

Piers Morgan susține că prietenii apropiați ai lui Harry nici măcar nu au fost invitați la nuntă și că au fost înlocuiți de celebrități precum George și Amal Clooney, Elton John, Serena Williams, Priyanka Chopra. De asemenea, tatăl lui Meghan Markle și frații vitregi au lipsit și de la eveniment din cauza „problemelor de sănătate”. Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a fost singurul membru al familiei ducesei, pe o listă de 600 de invitați.

În biserică, pe locurile unde ar fi trebuit să fie familia lui Meghan Markle, au stat staruri precum Oprah Winfrey. Tot acest spectacol „bizar”, cum îl numește jurnalistul, au creat o imagine nu tocmai bună în ochii publicului. 

„Nu e de mirare că familia ei nu are cuvinte prea bune de spus despre ea: i-a abandonat ca pe un sac de cartofi, pentru a nu-i otrăvi nunta regală”, a scris Piers Morgan.

George Clooney i-a luat apărarea

Mama lui Meghan Markle
Mama lui Meghan Markle

Recent, starul american George Clooney i-a luat în mod public apărarea ducesei de Sussex. El a comparat-o pe Meghan Markle cu prințesa Diana și a declarat că presa încearcă să îi construiască o imagine negativă.

„Este vânată și alungată în același fel în care a fost prințesa Diana. Istoria se repetă. (...) Am văzut cum lucrurile de genul ăsta s-au sfârșit și este foarte frustrant să fim martori la așa ceva”, a spus George Clooney.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net