Acuzații grave la adresa lui Meghan Markle: „Nu e nicio Prințesa Diana. Și-a abandonat familia ca pe un sac de cartofi!”

image
Piers Morgan

Meghan Markle este constant în atenția presei, de când s-a căsătorit cu prințul Harry. Ducesa de Sussex nu vorbește cu tatăl ei, Thomas Markle, care spune că fiica ei este influențată negativ de soțul său.

Presa britanică nu este deloc blândă cu Meghan Markle! Fosta actriță americană a fost acuzată de jurnalistul Piers Morgan, într-un editorial recent publicat pe Daily Mail, că și-a abandonat familia pentru a fi alături de persoane celebre, pe care nici măcar nu le cunoștea înainte de a face parte din familia regală.

Publicația a titrat britanică: „Îmi pare rău, George (Clooney), dar Meghan nu e nicio Prințesa Diana și nu presa o denigrează, ci familia pe care a abandonat-o pentru celebrități ca tine.

image
Piers MorganFoto: Instagram

Doar mama lui Meghan Markle a fost invitată la nuntă

image
George și Amal Clooney au fost prezenți la nunta lui Meghan Markle cu Harry

Piers Morgan susține că prietenii apropiați ai lui Harry nici măcar nu au fost invitați la nuntă și că au fost înlocuiți de celebrități precum George și Amal Clooney, Elton John, Serena Williams, Priyanka Chopra. De asemenea, tatăl lui Meghan Markle și frații vitregi au lipsit și de la eveniment din cauza „problemelor de sănătate”. Mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, a fost singurul membru al familiei ducesei, pe o listă de 600 de invitați.

În biserică, pe locurile unde ar fi trebuit să fie familia lui Meghan Markle, au stat staruri precum Oprah Winfrey. Tot acest spectacol „bizar”, cum îl numește jurnalistul, au creat o imagine nu tocmai bună în ochii publicului. 

„Nu e de mirare că familia ei nu are cuvinte prea bune de spus despre ea: i-a abandonat ca pe un sac de cartofi, pentru a nu-i otrăvi nunta regală”, a scris Piers Morgan.

George Clooney i-a luat apărarea

image
Mama lui Meghan Markle

Recent, starul american George Clooney i-a luat în mod public apărarea ducesei de Sussex. El a comparat-o pe Meghan Markle cu prințesa Diana și a declarat că presa încearcă să îi construiască o imagine negativă.

„Este vânată și alungată în același fel în care a fost prințesa Diana. Istoria se repetă. (...) Am văzut cum lucrurile de genul ăsta s-au sfârșit și este foarte frustrant să fim martori la așa ceva”, a spus George Clooney.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
podsiret Sursaarmataromana jpg
Kate și William
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg