Acuzații grave! «Thomas Markle este un tată îngrozitor și nu merită să-și cunoască nepotul!»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinții unui băiat perfect sănătos, pe care îl vor boteza ArchieFoto: AFP
Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinții unui băiat perfect sănătos, pe care îl vor boteza ArchieFoto: AFP

Roslyn Markle (73 de ani) l-a acuzat pe tatăl ducesei de Susex că a înșelat-o, a neglijat-o și că a fost un drogat. Aceasta crede că Meghan Markle (37 de ani) ar trebui să îl țină pe Thomas Markle (74 de ani) departe de noua sa familie, mai ales de nepotul lui, Archie, care a venit pe lume în urmă cu câteva zile.

Roslyn Markle a rupt tăcerea cu privire la relația dintre Meghan și Thomas. Aceasta a dezvăluit că bărbatul a fost „un tată îngrozitor”, căreia nu i-a păsat deloc de copiii lui. De asemenea, Roslyn Markle a dezvăluit că tatăl ducesei a înșelat-o, în timpul mariajului lor din 1964-1975. Meghan Markle a venit pe lume după ce Thomas Markle s-a căsătorit cu a doua lui soție, Doria Ragland. Cei doi s-au căsătorit în 1979 și au divorțat în 1987. Roslyn crede că Meghan Markle nu ar trebui să îl lase pe tatăl ei să-și cunoască nepotul. Aceasta a mărturisit că în trecut Thomas Markle a fost abuziv cu ea și că o obliga să fure mâncare, pentru că el cheltuia toți banii pe droguri. Deși nu ar fi fost violent fizic, bărbatul avea un temperament vulcanic și își ieșea foarte des din fire. 

„De ce crede că ar fi un bunic bun pentru Archie?”

„Deși încearcă să se deseneze drept un tată iubitor, nu a fost niciodată așa cu cei doi copii ai noștri, în timpul mariajului noastru. În mod repetat, Thomas i-a demonstrat lui Meghan că nu poate fi de încredere. Sunt sigură că și ea știe acest lucru acum. Nu o spun din răutate, eu am trecut peste toate acestea acum mulți ani, dar îmi fac griji. Archie merită să crească într-o familie fericită, nu în această situație pe care el a creat-o. Thomas a fost un tată îngrozitor. De ce crede acum că ar fi un bunic bun pentru Archie?”, a declarat Roslyn Markle pentru Mirror. Din mariajul cu prima soție, Thomas Markle are doi copii, Samantha și Thomas Jr.

Citește și

Meghan Markle și-a acuzat tatăl că încearcă să-i exploateze mariajul: «Lasă-ne să ne trăim viața în liniște!»

Fratele lui Meghan Markle și logodnica lui, evacuați din casă pentru că nu au plătit chiria

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
statie metrou jpg 2 jpg
555 (9) jpg
marea unire png
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net