Adevărul din spatele pozelor cu Jackie Kennedy goală. Fosta primă doamnă, trădată chiar de soțul ei

image
Jackie Kennedy, pozată de paparazzi pe insula privată Skorpios

Jackie Kennedy, suprinsă de paparazzi goală la plajă, în insula grecească Skorpios – un subiect care a făcut mare vâlvă la începutul anilor 1970. Imaginile o arătau în toată splendoarea ei pe fosta soție a președintelui american John F. Kennedy, în acel moment căsătorită cu magnatul grec Aristotel Onassis. Totul pare să fi fost însă rezultatul unei înțelegeri secrete între Onassis și paparazzi, parte dintr-un plan mai mare de defăimare a frumoasei sale soții.

Imaginile cu Jackie Kennedy (1929-1994) goală au apărut în Hustler, revista pentru bărbați patronată de controversatul Larry Flint. Fosta primă doamnă apare complet goală, doar cu un prosop albastru în mână și neavând nici cea mai vagă intenție de a-și acoperi goliciunea. Se credea în siguranță, pe proprietatea sa din insula grecească Skorpios, insulă aflată lângă Lefkada și aflată în proprietatea lui Onassis.

image
Jackie Kennedy nu purta nimic, crezându-se în siguranță pe insula deținută de soțul ei, Aristotel Onassis

Jackie a fost trădată însă chiar de soțul ei, care le-a transmis fotografilor orele la care fosta prima doamnă a Americii obișnuia să iasă la plajă. Scandalul declanșat de publicarea imaginilor a fost uriaș, adâncind și mai mult neînțelegerile deja cunoscute dintre Jackie și Aristotel Onassis, potrivit dezvăluirilor din cartea „The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved“, scrisă de Christopher Andersen.

image
Imaginile cu Jackie Kennedy goală au apărut în revista pentru adulți Hustler, în 1972

Imaginile i-au adus lui Jackie porecla ”Billion Dollar Bush” (”tufișul de un miliard de dolari”), care a urmărit-o mai apoi ani la rândul și pentru care copiii ei au fost hărțuiți mult timp.

image
Între Jackie Kennedy și Aristotel Onassis pare să fi existat mai degrabă o înțelegere de afaceri decât o poveste de iubire

Jackie Kennedy și Aristotel Onassis, o relație cu năbădăi

Jackie Kennedy a surprins pe toată lumea, în octombrie 1963, când a adăugat Onassis la faimosul său nume. Jackie și Aristotel Onassis, un armator grec cu 23 de ani mai în vârstă, se întâlneau de ceva vreme însă căsătoria lor a fost o surpriză chiar și pentru cei doi copii ai fostei soții a președintelui american John F. Kennedy. Se pare că Caroline și John (la vremea respectivă în vârstă de 10, respectiv 7 ani) au aflat de nuntă cu o zi înainte de a zbura spre insula lui Onassis, Skorpios, pentru ceremonia religioasă.

image
Jackie Kennedy și cei doi copii ai ei, Caroline și John, la înmormântarea lui Aristotel Onassis

Relația dintre cei doi s-a deteriorat însă repede, iar cele mai multe surse vorbesc mai degrabă despre o înțelegere de afaceri decât despre o poveste de iubire. În contractul prenupțial era prevăzut că cei doi vor dormi în dormitoare separate, iar Jackie nu va avea obligația de a-i dărui un copil magnatului. Cuplul urma să petreacă împreună verile și sărbătorile catolice, iar Onassis se angaja să-i ofere soției sale o alocație lunară de 10.000 de dolari și, în plus, 7.000 de dolari pentru cheltuielile medicale și cosmetice (coafor, machiaj), 10.000 de dolari pentru haine și 5.000 de dolari pe lună pentru John și Caroline.

Citește și:

Cele mai stilate prime doamne ale SUA. Scandalul provocat de cea mai tânără

La sfârșitul anului 1972, lucrurile luaseră o turnură foarte urâtă între Jackie și Ari. Văduva lui John F. Kennedy depășea în mod regulat bugetul ei lunar, iar Onassis dezvăluia în presa vremii povești picante despre obiceiurile ei de consum. Cea mai urâtă trădare au constituit-o, fără îndoială, imaginile de paparazzi cu Jackie goală, apărute în revista pentru adulți Hustler.

Situația s-a înrăutățit și mai mult după ce fiul lui Onassis, Alexander, și-a pierdut viața într-un accident de avion. Atunci, fiica magnatului, Christina, a invocat ”blestemul Kennedy”, acuzându-și tatăl că a adus acest blestem în familia lor și că nu va dura mult până când toți vor fi atinși de el. Într-un final, Aristotel a introdus actele de divorț, însă nu a mai apucat să finalizeze divorțul. În 1975, Onassis a fost răpus de pneumonie, la Paris.

image
Jackie Kennedy și cei doi copii ai ei, Caroline și John, la înmormântarea lui Aristotel Onassisfoto: Getty Images

Jackie a contestat testamentul omului de afaceri grec, potrivit căruia ar fi primit numai 200.000 de dolari pe an, cerând ”nu mai puțin de 20 de milioane de dolari”. După doi ani de negocieri dure, Christina a fost de acord să-i ofere 26 de milioane de dolari, cu condiția să renunțe la orice alte pretenții.

După Onassis, Jackie nu s-a mai recăsătorit niciodată.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
iulia albu
FotoJet (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
policenocturna Sursapolitianeamt jpeg
Predoiu
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg