Adio, decolteu! Mariah Carey îşi face sânii mici

Ultima actualizare:

    Mariah zice că  sânii uriaşi o fac  să-şi cumpere  haine cu două  numere mai mariFotografii: Guliver/ Splashnews
Mariah zice că sânii uriaşi o fac să-şi cumpere haine cu două numere mai mariFotografii: Guliver/ Splashnews

Gata cu ţinutele provocatoare! Mariah Carey se operează ca să-şi micşoreze sânii. Gurile rele spun că nu mai suportă silicoanele, fiindcă o fac grasă, oricât ar slăbi. Face acest sacrificiu pentru iubit.

Bărbaţii din întreaga lume vor suspina! Mariah Carey (46 de ani) renunţă la „balcoanele” mari care o ajutau să apară în ţinute sexy despre care a scris îndelung presa din întreaga lume, scrie ziarul ”Bild am Sonntag”. Diva ar fi spus apropiaţilor că îşi micşorează sânii deoarece o obligă să se îmbrace în haine cu două numere mai mari.

Mariah nu a spus niciodată că şi-ar fi pus silicoane, însă gurile rele susţin că s-ar fi lăcomit să-şi pună implanturi mamare prea mari. Din cauza acestora, sânii par disproporţionaţi comparativ cu trupul, atunci când slăbeşte prea mult, bârfesc apropiaţii artistei. Cântăreaţa vrea să arate cât mai bine pentru iubitul mult mai tinerel, dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 33 de ani. Bărbatul ar fi încercat să o convingă să renunţe la acest plan, spunându-i că o place aşa cum este. Însă Mariah o ţine una şi bună că nu mai vrea să aibă sânii aşa de mari, fiindcă a ajuns ţinta glumelor şi a răutăţilor, din cauza lor.

Artista susţine sus şi tare că trebuie să meargă la chirurg ca să-şi reducă sânii. Nici acum nu recunoaşte că şi-ar fi pus silicoane. Ea se plânge că sânii i-au crescut foarte mult în perioada când a fost însărcinată cu gemenii Monroe şi Moroccan, care împlinesc la 30 aprilie vârsta de 6 ani. Diva zice că, de atunci, orice a făcut, oricât a slăbit, nu a reuşit să-şi micşoreze bustul.

Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola între anii 1993 şi 1998. Apoi, s-a măritat cu rapperul Nick Cannon, în 2008, mariaj care s-a încheiat în 2016. Gemenii au rezultat din căsnicia cu al doilea soţ. Cântăreaţa, care a avut 18 piese pe primul loc în topul Billboard, mai multe decât oricare alt artist alb, are o avere de 520 de milioane de dolari.

Şi ele au făcut la fel de-a lungul timpului


    Nicole Kidman
Nicole Kidman

Nicole Kidman (49 de ani) a renunţat anul trecut la silicoane, din cauză că erau toxice. Actriţa îşi pusese implanturile mamare în anul 2014, însă nu se simţea bine din cauza lor. Diva e decisă să nu-şi pună nimic -periculos în corp, chiar dacă ar fi avantajat-o ca aspect fizic.


    Victoria Beckham
Victoria Beckham

Victoria Beckham (42 de ani) susţine că regretă amarnic că şi-a pus silicoane. Fosta membră a trupei Spice Girls zice că a renunţat la implanturile mamare în 2010, din dorinţa de a părea mai naturală. Se pare că diva şi-a pus silicoanele în anul 1999.


    Demi Moore
Demi Moore

Demi Moore (54 de ani) nu a recunoscut niciodată că şi-a pus silicoane. Gurile rele spun însă că actriţa s-a operat la sâni în primul rând pentru că i se lăsaseră. Diva şi-a pus implanturi mamare în 1993 şi în 2011 şi le-ar fi scos. Nu se ştie de ce a renunţat la silicoane.


    Katie Price
Katie Price

Katie Price (38 de ani) şi-a pus anul trecut silicoane foarte mari din dorinţa de a arăta că are sânii uriaşi. După câteva luni şi le-a scos şi le-a pus în vânzare. Fotomodelul a mai avut silicoane timp de 16 ani, însă în 2015 şi le-a scos din cauza unor complicaţii medicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net