Adio, magazine! Vom cumpăra totul de la automat


    Jucării sexuale, marijuana sau  homari vii sunt doar câteva din  produsele care se pot găsi, mai nou,  în tonomate de pe toată planeta
Jucării sexuale, marijuana sau homari vii sunt doar câteva din produsele care se pot găsi, mai nou, în tonomate de pe toată planeta

Credeaţi că numai dulciurile şi răcoritoarele pot fi cumpărate de la automatele din hol? Imaginaţia comercianţilor întrece orice măsură, încât s-au gândit să pună în tonomate de la şosete până la animale vii.

Primele maşini au fost dezvoltate în Anglia, la începutul secolului al XX-lea, dar companiile care operează reţele de automate au început să introducă produse din ce în ce mai neobişnuite. De regulă, un astfel de aparat oferă spre vânzare sandvişuri, apă, suc şi dulciuri, fiind plasate adesea în clădirile de birouri sau în campusurile universitare.

Spre exemplu, la Frankfurt (Germania), dacă ţi-e poftă de o pizza la metrou, primeşti una caldă şi delicioasă în doar 3 minute, graţie tonomatului care ţi-o prepară pe loc. Tot nemţii sunt cei care au introdus în spatele unor astfel de vitrini jucării. Vancouver (Canada) este primul oraş care comercializează marijuana la automat. Într-un oraş din Florida (SUA) se găseşte la tonomat aur de 24 de carate, disponibil în lingouri mici, iar dacă te prinde ploaia la St. Petersburg (Rusia), ai ocazia să-ţi procuri şi umbrele de la un astfel de aparat. Verile sunt mai răcoroase în Phoenix, Arizona, de când vânzătoarele de îngheţată au fost înlocuite cu automate. Ai rămas în pană de ruj sau rimel? La New York îl procuri de la colţ de stradă. Chinezii au dus această metodă de comerţ la extreme şi au introdus în automate homari vii sau mâncare gătită. Chiar şi jucăriile sexuale au ajuns să se găsească la un buton distanţă. Primul automat de la care pot fi cumpărate este acum funcţional în Philadelphia, Statele Unite.

cub horoscop supărare png
Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg