Ai da 1,2 milioane de dolari pe un laptop infectat cu cei mai pericu┼či viru┼či? Un artist chinez ├«l vinde

image
Artistul chinez Guo O Dong a avut sarcina s─â ├«mpiedice difuzarea viru┼čilor pe InternetFoto: Shutterstock

Artistul chinez Guo O Dong ├«╚Öi vinde laptopul din 2008 infectat cu ╚Öase dintre cei mai periculo╚Öi viru╚Öi cu 1,2 milioane de dolari. Laptopul este un obiect de art─â intitulat ÔÇŁPersisten╚Ťa haosuluiÔÇŁ ╚Öi are ÔÇŁla bordÔÇŁ: viru╚Öii: ILOVEYOU, MyDoom, SoBig, WannaCry, DarkTequila ╚Öi BlackEnergy.

Artistul chinez Guo O Dong ├«╚Öi vinde laptopul infectat cu cei mai periculo┼či viru┼či  crea┼úi vreodat─â cu suma astronomic─â de 1,2 milioane de dolari. A┼ča c─â cei fascina┼úi de viru┼či care au la dispozi┼úie at├ót de mul┼úi bani pot s─â fac─â investi┼úia. Artistul i-a pus ┼či o denumire laptopului, pe care ├«l declar─â oper─â de art─â unic─â. Aceast─â denumire este ÔÇ×Persisten┼úa haosuluiÔÇŁ. Cei ┼čase viru┼či ├«ngrozitori, ILOVEYOU, MyDoom, SoBig, WannaCry, DarkTequila ╚Öi BlackEnergy, au provocat pagube totale de 95 de miliarde de dolari ├«n ├«ntreaga lume ├«n ultimele dou─â decenii. Acest lucru nu l-a ├«mpiedicat pe Guo s─â scoat─â la v├ónzare prin licita┼úie laptopul la un pre┼ú a┼ča de mare.

Artistul chinez spune că laptopul infectat e un catalog istoric de ameninţări

Artistul chinez insist─â c─â investi┼úia chiar merit─â f─âcut─â. Asta fiindc─â laptopul infectat este ÔÇťun fel de bestiarÔÇŁ, mai precis ├«l define┼čte drept ÔÇťun catalog al amenin┼ú─ârilor istoriceÔÇŁ. Exper┼úii avertizeaz─â ├«ns─â c─â nu este un lucru ├«n┼úelept ceea ce face. Asta fiindc─â nimeni nu va putea opri cump─âr─âtorul s─â distribuie pe Internet viru┼čii inten┼úionat sau accidental. Compania chinez─â de cybersecuritate i-a trasat sarcina de a crea o barier─â astfel ├«nc├ót acest laptop Samsung NC10 s─â nu poat─â fi conectat la Internet. Licita┼úia pentru v├ónzarea laptopului infectat se ├«ncheie ast─âzi ┼či actuala ofert─â este de 1,2 milioane de dolari. ├Än ciuda m─âsurilor de securitate luate de Guo O Dong pentru a ├«mpiedica r─âsp├óndirea online a celor ┼čase virusuri, ÔÇťnorocosulÔÇŁ cump─âr─âtor va trebui s─â semneze un act prin care declar─â c─â ÔÇťnu are inten┼úia s─â difuzeze vreu virus distrug─âtorÔÇŁ. Artistul chinez Guo O Dong ├«╚Öi vinde laptopul din 2008 infectat cu ╚Öase dintre cei mai periculo╚Öi viru╚Öi cu 1,2 milioane de dolari, ├«n ciuda oric─ârui risc.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
santana 1 jpg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
1 alternative pentru apa calda la temperatura optima jpg jpeg
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg