Ai da 85.000$ să-i iei copilului tău un castel?

image
Castelul „Sissi”, pentru prinţese răsfăţate

Ca-n poveşti! Aşa se va simţi prinţesa familiei în palatul de 85.000 de dolari. Are încălzire în pardoseală şi nenumărate jocuri pentru copii.

Mansarde spaţioase, şemineu din lemn de nuc, balustrade din fier forjat, aer condiţionat şi cupole decorate discret. Descrierile corespund unei case de lux, însă este vorba despre o casă de joacă pentru copii.

image
Cabana este echipat cu garaj şi magazin de dulciuri

Un mini-conac pentru răsfăţaţii familiilor cu dare de mână! Preţurile pentru casele cu două etaje încep de 42.000 de dolari (135.375 de lei), o cabană, şi ajung până la 85.000 de dolari (273.996 de lei), castelul „Sissi”, cât un apartament cu trei camere în România. Căsuţele de lux, proiectate de o companie din Marea Britanie, sunt echipate cu sisteme de încălzire prin pardoseală, televizor, jocuri şi chiar baie şi bucătărie.

image
Cabana este echipat cu garaj şi magazin de dulciuri

„Jucăriile” sunt unice, fiind ansamblate manual din cele mai scumpe şi fine materiale. Ţiglele sunt făcute de mână din cedru, iar exteriorul e tratat cu un lac rar, foarte rezistent în timp.

Le-a făcut fetiţelor castel ca la Disneyland

image
Turnul de control pentru viitorii piloţi

Celebrul castel din parcul de distracţie Disneyland, din Paris, are o copie fidelă la Bucureşti. Un milionar român le-a făcut fetiţelor Castelul Frumoasei din pădurea adormită chiar în curtea casei. Printre blocuri, un castel de prinţese se ridică printre termotane, eclipsând  strada cu turnuleţele şi terasele lui viu colorate.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
FOTO Traian Goga jpg
balasoiu fb jpg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg