Alegeri SUA 2020. Rapperul Kanye West a votat pentru el însuși

Ultima actualizare:

    Deși a candidat la alegerile din SUA 2020, Kanye West este un susținător al lui Donald Trump
Deși a candidat la alegerile din SUA 2020, Kanye West este un susținător al lui Donald Trump

La alegerile din SUA 2020, rapperul şi antreprenorul Kanye West a declarat că a votat pentru el însuşi. West și-a anunțat candidatura la prezidențiale în luna iulie.

West, care a votat din statul american Wyoming, şi-a scris numele pe buletinul de vot, potrivit unui videoclip cu el votând, publicat marţi. „Azi votez pentru prima dată în viaţă pentru preşedintele Statelor Unite şi o fac pentru cineva în care am cu adevărat încredere ... eu", a precizat vedeta într-o altă postare pe Twitter.

Alegeri SUA 2020. Kanye West și-a anunțat candidatura în astă-vară

West îşi anunţase candidatura la prezidenţiale în luna iulie, însă numele său nu a apărut pe buletinele de vot în mai multe state deoarece rapperul nu a respectat termenele de înregistrare, potrivit Agerpres. "Trebuie să îndeplinim promisiunea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»", a scris rapperul pe Twitter astă-vară. El îşi exprimase anterior susţinerea pentru preşedintele Donald Trump.

CITEȘTE ȘI: Kanye West, afirmații bizare în miting-ul pentru cursa prezidențială! Un mesaj divin i-ar fi împiedicat soția să avorteze

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net