Amanda Bynes, filmată de un fan înaintea episodului psihotic, apoi a rătăcit două zile goală pe străzi

Amanda Bynes a ajuns zilele trecute la psihiatrie după ce a fost găsită goală pușcă pe stradă și într-o stare de confuzie totală. Acum apar noi detalii despre tânăra care a devenit de nerecunoscut după ce s-a lăsat de actorie. Bynes ar fi rătăcit zile întregi pe străzi înainte să fie recunoscută și internată sub supraveghere, potrivit unor surse citate de TMZ. 

image

În vârstă de 36 de ani, actrița, care este cunoscută pentru rolurile interpretate în „All that”, „What a girl wants” sau „She's the Man”. 

A fost filmată în compania unei femei

Amanda Bynes fost surprinsă în compania unei femei, în timp ce se plimba pe stradă, cu doar două zile înainte de a fi găsită goală pe stradă, în timpul unei episod psihotic.

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Imaginile cu ea în compania unei femei au fost surprinse de un fan care ulterior a postat filmarea pe Tik Tok.

Diagnosticată cu tulburare bipolară

Bynes a fost plasată sub tutelă în 2013, mama sa, Lynn Bynes, având controlul legal asupra ei. Ea a recunoscut anterior că a fost „consumatoare de droguri” și că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

Tutela a fost reziliată în martie 2022, părinții ei fiind de acord cu asta, a declarat o sursă pentru ET la acea vreme.

„Suntem cu toții încântați și așteptăm cu nerăbdare ca Amanda să-și trăiască viața ca un cetățean normal”, a declarat avocatul lui Bynes, David A. Esquibias, pentru ET, la acea vreme.

„Părinții doamnei Bynes au susținut-o mult pe parcursul întregii perioade a tutelei și au ajutat-o să facă tranziția către o viață reală, acesta fiind scopul încă de la începutul aranjamentului juridic”.

Bynes a dat o declarație la scurt timp după aceea, tot pentru ET:

„În ultimii ani, am muncit mult pentru a-mi îmbunătăți sănătatea, astfel încât să pot trăi și să lucrez independent de altcineva și voi continua să fac asta în următorii ani. Sunt încântată de proiectele mele viitoare, inclusiv de linia mea de parfumuri, și aștept cu nerăbdare să împărtășesc cât mai multe cu voi când pot.”

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg