Ambasada Greciei anun╚Ť─â c─â regulile de intrare ├«n ╚Ťar─â nu se modific─â! Testarea turi╚Ötilor la grani╚Ť─â r─âm├óne aleatorie

1 iulie 2021
image
Ambasada Greciei anun╚Ť─â c─â regulile de intrare ├«n ╚Ťar─â nu se modific─âFoto: Pixabay

Ve╚Öti bune pentru turi╚Ötii care pleac─â ├«n vacan╚Ť─â ├«n Grecia! Regulile de intrare ├«n Grecia nu s-au modificat, anun╚Ť─â Ambasada Greciei la Bucure╚Öti. Testarea la punctele de trecere a grani╚Ťei se va face aleatoriu, ca p├ón─â acum. Ministerul de Externe de la Bucure╚Öti este a╚Öteptat s─â vin─â azi cu noi preciz─âri.

Reprezentan╚Ťii Ambasadei Greciei la Bucure╚Öti au declarat joi, 1 iulie, la Digi24 c─â intrarea ├«n Grecia se face dup─â vechile reguli: testarea c─âl─âtorilor la punctele de frontier─â este aleatorie, pe baza unui soft.

Aceast─â declara╚Ťie vine dup─â ce MAE a anun╚Ťat c─â to╚Ťi turi╚Ötii care intr─â ├«n Grecia cu ma╚Öina vor fi testa╚Ťi pentru Covid-19, indiferent dac─â au fost vaccina╚Ťi sau nu. Ambasada elen─â a trimis o notificare la Ministerul rom├ón de Externe, care nu con╚Ťine nout─â╚Ťi ├«n privin╚Ťa regulilor de intrare ├«n Grecia, ╚Öi a anun╚Ťat c─â nu va face preciz─âri suplimentare.  MAE rom├ón este a╚Öteptat s─â vin─â o pozi╚Ťie ├«n cursul zilei de azi.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg