Angela Merkel a fost confundată cu Brigitte Macron de către o bătrânică! Reacţia cancelarului german

Ultima actualizare:

    Angela Merkel a fost confundată cu Brigitte Macron de către o bătrânică din public Foto: Captură video
Angela Merkel a fost confundată cu Brigitte Macron de către o bătrânică din public Foto: Captură video

În data de 12 noiembrie a avut loc comemorarea a 100 de ani de la sfârşitului Primului Război. Lideri mondiali s-au întâlnit la Paris pentru a rememora momentele care au marcat istoria a atât de multor ţări, iar cancelarul Germaniei, Angela Merkle a fost surprinsă de o femeie de 101 de ani care a confundat-o cu nimeni alta decât soţia preşedintelui francez.

Cancelarul german, Angela Merkel a fost confundată cu soția lui Emmanuel Macron, Brigitte Macron, de către o femeie de 101 de ani după ce s-a alăturat liderului francez la ceremonia de comemorare a armistițiului din 1918. Momentul a fost surprins de către televizunea French Tv şi ajuns rapid pe platformele online. Cei doi şefi de stat au discutat cu pensionara foarte entuziasmată să îi întâlnească în persoană. 

Femeia s-a adresat cancelarului german, confundând-o cu soţia preşedintelui francez. “- Domnule Macron, nu este posibil, o femeie simplă ca mine, să dea mâna cu președintele Republicii, e fantastic, i-a spus doamna în etate lui Macron.” Apoi s-a întors spre Angela Merkel și i s-a adresat spunându-i “doamna Macron”.

Angela Merkel a fost surprinsă de faptul că identitatea ei a fost confundată şi a încercat să îi explice pensionarei că nu este soţia preşedintelui francez, ci cancelarul Germaniei. Bătrânica nu a părut prea bine să înţeleagă explicaţia oferită de Merkel, continuând să fie entuziasmată de faptul că a schimbat câteva cuvinte cu preşedintele Macron. “Sunt cancelarul Germaniei”, a explicat Angela Merkel, de două ori, în limba franceză, dar femeia de 101 ani nu a fost deloc impresionată. 

Angela Merkel şi Emmanuel Macron au jucat un rol cheie în cadrul ceremoniei din 12 noiembrie, el dezvelind o placă pentru reconcilierea franco-germană şi au depus o coroană de flori la baza acestui monument. Soţia preşedintelui francez, Brigitte, în vârstă de 65 de ani, a participat la rândul său la ceremonie.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net