Angela Merkel a fost confundată cu Brigitte Macron de către o bătrânică! Reacţia cancelarului german

image
Angela Merkel a fost confundată cu Brigitte Macron de către o bătrânică din public Foto: Captură video

În data de 12 noiembrie a avut loc comemorarea a 100 de ani de la sfârşitului Primului Război. Lideri mondiali s-au întâlnit la Paris pentru a rememora momentele care au marcat istoria a atât de multor ţări, iar cancelarul Germaniei, Angela Merkle a fost surprinsă de o femeie de 101 de ani care a confundat-o cu nimeni alta decât soţia preşedintelui francez.

Cancelarul german, Angela Merkel a fost confundată cu soția lui Emmanuel Macron, Brigitte Macron, de către o femeie de 101 de ani după ce s-a alăturat liderului francez la ceremonia de comemorare a armistițiului din 1918. Momentul a fost surprins de către televizunea French Tv şi ajuns rapid pe platformele online. Cei doi şefi de stat au discutat cu pensionara foarte entuziasmată să îi întâlnească în persoană. 

Femeia s-a adresat cancelarului german, confundând-o cu soţia preşedintelui francez. “- Domnule Macron, nu este posibil, o femeie simplă ca mine, să dea mâna cu președintele Republicii, e fantastic, i-a spus doamna în etate lui Macron.” Apoi s-a întors spre Angela Merkel și i s-a adresat spunându-i “doamna Macron”.

Angela Merkel a fost surprinsă de faptul că identitatea ei a fost confundată şi a încercat să îi explice pensionarei că nu este soţia preşedintelui francez, ci cancelarul Germaniei. Bătrânica nu a părut prea bine să înţeleagă explicaţia oferită de Merkel, continuând să fie entuziasmată de faptul că a schimbat câteva cuvinte cu preşedintele Macron. “Sunt cancelarul Germaniei”, a explicat Angela Merkel, de două ori, în limba franceză, dar femeia de 101 ani nu a fost deloc impresionată. 

Angela Merkel şi Emmanuel Macron au jucat un rol cheie în cadrul ceremoniei din 12 noiembrie, el dezvelind o placă pentru reconcilierea franco-germană şi au depus o coroană de flori la baza acestui monument. Soţia preşedintelui francez, Brigitte, în vârstă de 65 de ani, a participat la rândul său la ceremonie.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
Foto Fb politia Romana
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta