Angela Merkel, acuzată de «înaltă trădare»! A primit 400 de plângeri


    Angela Merkel a primit 400 de plângeri din partea colegilor revoltațifoto: Getty
Angela Merkel a primit 400 de plângeri din partea colegilor revoltațifoto: Getty

Criza refugiaților nu a speriat-o deloc pe Angela Merkel, care, conștientă că aceștia se vor îndrepta către Germania pentru a cere azil politic, le-a deschis, larg, porțile. Cancelarul german ar urma să permită intrarea în țară a peste 800.000 de imigranți.

În timp ce decizia i-a creat o reputație bună în Parlamentul European, care o consideră un model demn de urmat, mai multe organizații de extremă dreapta o acuză pe Angela Merkel de înaltă trădare. Aceștia au depus nu mai puțin de 400 de plângeri de „înaltă trădare” la Parchetul Federal din Karlsruhe și au organizat o întreagă campanie împotriva deciziei, la care se pare că se alătură și propria tabără, cea conservatoare, informează activenews.ro.

Cancelarul este aspru criticat pentru primirea celor 800.000 de refugiați, iar cotidianul de extremă stânga Tageszeitung (TAZ) propune chiar obligativitatea completării unui formular pentru depunere de plângeri împotriva politicii de primire pe care o practică Angela Merkel.

Întreaga situație a dus la un declin al imaginii politicianului cerman, a cărui popularitate a început să scadă simțitor în ultimele săptămâni.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
FotoJet jpg
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
cub mircea baniciu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
crestere-economica
image
image
image
image
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg