Are 100 de ani, dar merge zi de zi la serviciu


    Chang Yun Chung îl bagă zilnic în şedinţă pe fiul său Teo Siong Seng, pe care l-a făcut directorul companiei
Chang Yun Chung îl bagă zilnic în şedinţă pe fiul său Teo Siong Seng, pe care l-a făcut directorul companiei

Performanţa lui este demnă de Cartea Recordurilor! Chang Yun Chung are 100 de ani şi nu vrea să audă nici în ruptul capului de pensionare. Cel mai bătrân miliardar din lume merge de 80 de ani, în fiecare zi, la biroul lui pentru a conduce cu mână forte compania Pacific International Lines.

Chang Yun Chung are 100 de ani şi se află pe poziţia 1.284 în topul miliardarilor Forbes. Chang a înfiinţat compania de transport maritim Pacific International Lines în 1960, dar la vremea respectivă avea vechime mare în câmpul muncii. El a lucrat în portul din Singapore şi a strâns bani pentru a cumpăra două cargouri cu care a început să transporte marfă.

În timp, PIL a devenit cea de a noua companie de transporturi maritime din lume. Nu a lipsit niciodată de la serviciu, chiar dacă a fost bolnav, susţine miliardarul. Recent, i-a predat frâiele companiei fiului său Teo Siong Seng, dar continuă să vină în firmă, să intre în biroul său şi să organizeze şedinţe cu noua conducere.

„Nu pot sta acasă. Mă plictisesc foarte tare şi vreau să mă fac util. În fiecare zi îmi notez activităţile într-un carneţel pentru a nu uita ce am de făcut. Am planuri pentru PIL pentru încă 20 de ani şi vreau să fiu sigur că fiul meu le va duce la bun sfârşit”, a explicat miliardarul într-un interviu acordat CNBC. Un alt lucru remarcabil la Chang Yun Chung este faptul că, după inaugurarea noii clădiri de birouri Pacific International Lines, lucrează de 51 de ani în acelaşi birou aflat la ultimul etaj. Miliardarul din Singapore are 20.000 de angajaţi şi mii de ambarcaţiuni răspândite în toată lumea. Secretul succesului său constă în două lucruri simple: nu se enervează prea uşor şi perseverează până reuşeşte să facă ce îşi pune în cap. Noul director al companiei, Teo Siong Seng, spune că a devenit dependent de sfaturile tatălui său şi că i-a adoptat filosofia managerială.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
infidelitate 0 jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
Sung Cho Captură Twitter png
image
image
image
image
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan