Are 100 de ani, dar merge zi de zi la serviciu

Ultima actualizare:

    Chang Yun Chung îl bagă zilnic în şedinţă pe fiul său Teo Siong Seng, pe care l-a făcut directorul companiei
Chang Yun Chung îl bagă zilnic în şedinţă pe fiul său Teo Siong Seng, pe care l-a făcut directorul companiei

Performanţa lui este demnă de Cartea Recordurilor! Chang Yun Chung are 100 de ani şi nu vrea să audă nici în ruptul capului de pensionare. Cel mai bătrân miliardar din lume merge de 80 de ani, în fiecare zi, la biroul lui pentru a conduce cu mână forte compania Pacific International Lines.

Chang Yun Chung are 100 de ani şi se află pe poziţia 1.284 în topul miliardarilor Forbes. Chang a înfiinţat compania de transport maritim Pacific International Lines în 1960, dar la vremea respectivă avea vechime mare în câmpul muncii. El a lucrat în portul din Singapore şi a strâns bani pentru a cumpăra două cargouri cu care a început să transporte marfă.

În timp, PIL a devenit cea de a noua companie de transporturi maritime din lume. Nu a lipsit niciodată de la serviciu, chiar dacă a fost bolnav, susţine miliardarul. Recent, i-a predat frâiele companiei fiului său Teo Siong Seng, dar continuă să vină în firmă, să intre în biroul său şi să organizeze şedinţe cu noua conducere.

„Nu pot sta acasă. Mă plictisesc foarte tare şi vreau să mă fac util. În fiecare zi îmi notez activităţile într-un carneţel pentru a nu uita ce am de făcut. Am planuri pentru PIL pentru încă 20 de ani şi vreau să fiu sigur că fiul meu le va duce la bun sfârşit”, a explicat miliardarul într-un interviu acordat CNBC. Un alt lucru remarcabil la Chang Yun Chung este faptul că, după inaugurarea noii clădiri de birouri Pacific International Lines, lucrează de 51 de ani în acelaşi birou aflat la ultimul etaj. Miliardarul din Singapore are 20.000 de angajaţi şi mii de ambarcaţiuni răspândite în toată lumea. Secretul succesului său constă în două lucruri simple: nu se enervează prea uşor şi perseverează până reuşeşte să facă ce îşi pune în cap. Noul director al companiei, Teo Siong Seng, spune că a devenit dependent de sfaturile tatălui său şi că i-a adoptat filosofia managerială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net